Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 22. Bölümünde Sadi, Songül'e sürpriz yapıyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 22. bölümünden ön izleme yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 22. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 21. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 22. bölümünde Sadi ve Songül arasında neler olacak?

Volkan Usta
15 Aralık 2022 - 09:22
Yeni Bölüm

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aynı pijamaları giyen Sadi ve Songül’ün renkli ve romantik anlarının ekrana geldiği sahnede Sadi, Songül için hazırladığı kahvaltıyı yatağa getirerek sürpriz yapıyor. Songül’ün çıkardığı yüzüğü Feraye’yi geri getiren Sadi, yeniden Songül’ün yüzünü güldürüyor.

22-12/15/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sadi’nin eve dönmesini bekleyen Songül gece boyunca gelmemesiyle harekete geçer. Sadi’yi bulabileceği ilk yere giden Songül karşılaştığı manzarayla Sadi’nin kararında ne kadar ciddi olduğunu anlar. Songül, Sadi’ye ulaşmaya çalışırken Sadi ise ölüme gitmektedir. Songül Sadi’ye yetişebilecek midir? Mert sorguya alınırken Kıvanç duyduklarından sonra Derya’nın karşısına çıkar ve yüzleşir. İlk defa Kıvanç’ı kaybetmeye bu kadar yakın olan Derya gecenin tek kötü sürprizinin bu olmadığını anlar. Mert’in başına gelenleri öğrenen Derya ne yapacağını bilemez. Celal’i Melek’in evinin önünde gören Zülfikar sonunda dayanamaz ve Celal’e karşı sert bir tutum sergiler. Ancak bu yaptığının Melek’i zor durumda bırakacağından haberi yoktur. Anne acısıyla her geçen gün biraz daha yüzleşen Gizem, Mert’in haberiyle sarsılır. Araz Gizem’le konuşmaya çalışırken Aylin de mahkeme sonrası ulaşamadığı kardeşi Sanem’i hiç tahmin etmediği bir adreste bulacaktır. Songül ve Sadi ilişkisinin gidişatı artık belli olurken Mert’in beklenen swap testi sonunda çıkar. Songül babası hakkında ulaştığı bir delili Serdar’la paylaşır. Bu sefer delili almak için kendi harekete geçen Serdar’ın yine işi rast gidecek midir?

22-12/15/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin