ABC'den 50 Cent'in arkasında olduğu yeni bir aile-hukuk dizisi geliyor!

ABC kanalı Hank Steinberg, Curtis "50 Cent" Jackson ve Doug Robinson gibi isimlerin arkasında olduğu yeni bir dizi için deneme bölümü siparişi verdi. Dizinin detayları...

Amerikan ulusal kanallarından ABC, The Last Ship ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Hank Steinberg, Power yürütücü yapımcısı Curtis "50 Cent" Jackson ve The Goldbergs yürütücü yapımcısı Doug Robinson'ın arkasında olduğu yeni bir dizi projesi için resmi deneme bölümü siparişi verdi.

ISAAC WRIGHT JR.'IN HİKAYESİ DİZİ OLUYOR!

The Hate U Give filminin yönetmeni George Tillman Jr.'ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturup yürütücü yapımcılık görevini de üstlendiği dizi; New Jersey'deki en büyük uyuşturucu dağıtım şebekesinin başındaki kişi olma suçlamasıyla haksız yere ömür boyu hapis cezası almış Isaac Wright Jr.'ın inanması güç hikayesini konu ediniyor.

19-02/09/hank-steinberg.jpg

Henüz ismi netleşmeyen, senaryosunu Steinberg'in kaleme aldığı dizinin türü hukuk ve aile draması.

Kanaldan resmi dizi onayı alması halinde hapis cezası almış kahramanımızın hapishanedeki çalışmaları sonucunda avukat olma sürecine tanıklık edeceğimiz dizide, Isaac Wright Jr.'ın özgürlük arayışının altında sevdiği ailesine kavuşma ve kendisinden haksız yere çalınan hayatını geri alma arzusu yatıyor.

Dizi; artık yanlışlıkla suçlananları savunan ve yozlaşmış kurumların üzerine giden bir avukat olan Isaac Wright, Jr.'ın zorlu mücadelesi ve kadın bir gardiyanla olan karmaşık ilişkisine farklı bir pencereden bakarak ülkenin hukuk ve ceza infaz sistemindeki kusur ve zorlukları da inceleyecek.

Sony TV ve ABC Studios ortak yapımcılığındaki dizide Steinberg, Tillman, G-Unit Film & Television yapım şirketiyle Jackson, Isaac Wright Jr. ile Doug Robinson Productions çatısı altında Robinson ve Alison Green yürütücü yapımcı olarak görev yapan isimler.

Projenin deneme bölümünün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin