Veep 7. sezon ne zaman başlıyor? Final sezonu detayları!

HBO'nun yeni sezonu geciken dizisi Veep'ten haber var! Kanalın bol ödüllü komedisi final sezonuyla 2019 baharında dönüyor. İşte 7. sezon detayları...

Ekran serüvenine başladığı günden bu yana birçok ödül kazanan HBO'nun popüler komedisi "Veep"in geciken 7. ve final sezonunun ne zaman başlayacağı kesinlik kazandı!

VEEP 7. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ DUYURULDU!

Her sene düzenli olarak Nisan ayında sezon prömiyerini gerçekleştiren ancak başroldeki Julia Louis-Dreyfus'un gördüğü meme kanseri tedavisine bağlı olarak 7. sezon çekimlerinin askıya alınması nedeniyle 2018'de ekranlara gelemeyen dizi 31 Mart 2019 Pazar akşamı final sezonuna başlıyor.

19-02/09/veep-final-sezonu-baslangic-tarihi.jpg

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl TCA etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir panelde HBO Başkanı Casey Bloys, Veep'in final sezonunun 2019'un bahar döneminde ekranlarda olacağının müjdesini vermişti.

Duyurulan yeni sezon prömiyer tarihine bakılırsa planlamalarda herhangi bir aksaklık yaşanmadığını söyleyebiliriz.

Kanalın bir diğer dizisi Game of Thrones gibi vedaya hazırlanan Veep'in final sezonu için senaryo okuma çalışmaları yaz döneminin sonlarında başlamış, çekimlere ise sonbahar döneminde geçilmişti.

19-02/09/veep-oyunculari.jpg

Selina Meyer rolüyle Emmy ve SAG ödülüne layık görülen Louis-Dreyfus dışında dizinin oyuncu kadrosunda Tony Hale, Anna Chlumsky, Matt Walsh, Reid Scott, Timothy Simons, Kevin Dunn, Gary Cole, Sam Richardson ve Sarah Sutherland gibi isimler rol alıyor.

Armando Iannucci'nin yaratıcısı olduğu Veep'in yürütücü yapımcı kadrosunda ise David Mandel, Frank Rich, Julia Louis-Dreyfus, Lew Morton, Morgan Sackett, Peter Huyck ve Alex Gregory yer alıyor.

VEEP FİNAL SEZONU KISA SÜRECEK!

Her sezon 10 bölüm izlemeye alıştığımız Veep'in final sezonu 7 bölümden oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin