Tuba Büyüküstün Netflix'in Ottoman Rising dizisinde!

Tuba Büyüküstün iki senelik aradan sonra izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor... Başarılı kadın oyuncu Netflix'in Ottoman Rising dizisi ile ekranlarda olacak...

Nurşah
08 Şubat 2019 - 18:19
Gündem

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Cesur ve Güzel adlı dizide başrolde yer alan Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi büyük bir merakla bekleniyordu... Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu!

 19-02/08/tuba-buyukustun-yeni-dizi-netflix.jpg

Tuba Büyüküstün Netflix dizisinde rol alacak!

Beren Saat'in Netflix dizisinde rol alacağının duyurulmasının ardından Tuba Büyüküstün hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Tuba Büyüküstün Netflix'in ilgi uyandıran belgesel drama türündeki Ottoman Rising adlı projesinde rol alacak.

19-02/08/ottoman-rising-tuba-buyukustun.jpg

6 bölüm sürmesi planlanan dizide Tuba Büyüküstün Mara adlı karakteri canlandıracak. Ottoman Rising dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Seven'in yer alacağı söyleniyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını işleyecek olan tarihi türdeki dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

19-02/08/tuba-buyukustun-dizileri.Jpeg

Tuba Büyüküstün dizileri

-Sultan Makamı
-Çemberimde Gül Oya
-Ihlamurlar Altında
-Asi
-Gönülçelen
-20 Dakika
-Kara Para Aşk
-Cesur ve Güzel

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin