ABC'den seri katil komedisi yolda: Boring, OR

ABC kanalı Boring, OR isimli bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
18 Ekim 2017 - 01:10
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC yeni yayın sezonu için çeşitli dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Kanal, Jack Black'in Electric Dynamite'i ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan "Boring, OR" isimli bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"BORING, OR" KONUSU

Senaryosunu Stephen Soroka'nın kaleme alacağı dizinin kısaca hikayesi şöyle:

Boring, OR'un hikayesi; kayıplara karışıp bir türlü yakalanamayan bir seri katilin kol gezdiği küçük bir kasabada yaşananlara odaklanıyor. Jonna isimli polis memuru ise hikayenin odağındaki isim.

17-10/18/boring.jpg

Jonna, seri katilin varlığının kasaba halkının günlük yaşamını etkilemesine izin vermemek konusunda oldukça azimli ve kararlıdır.

Ancak şu soruyu da kendisine sorar: "Ben iyiysem, başka insanların olmamasının ne önemi var?"

Diziye ismini veren Boring; Amerika'nın Oregon eyaletinde yer alan küçük nüfuslu bir yerleşim yeri. Bu yerleşkenin sloganı ise ismiyle biraz tezat: "Yaşamak için en heyecan verici yer!"

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Electric Dynamit'den Jack Black ve Spencer Berman ile Eric Appel projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler. Soroka denetleyici yapımcı olarak da kamera arkasında hizmet verecek.

Boring, OR'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-10/18/abc_studios.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin