Netflix'in yeni seri katil temalı dizisi The Mantis'i tanıyalım!

Fransa yapımı seri katil dizisi The Mantis (La Mante) Netflix'e geliyor.

Volkan Küçükel
17 Ekim 2017 - 23:59
Gündem

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden orijinal dizileri bünyesinde toplamaya devam eden online yayın platformu Netflix, Fransa yapımı bir seri katil gerilimini bünyesine kattı: "The Mantis"

Carole Bouquet'in başrolünde yer aldığı, Septembre Productions yapımcılığında hazırlanan ve Fransa'da TF1 kanalında yayınlanan The Mantis'in sezonu 6 bölümden oluşuyor.

THE MANTIS 29 ARALIK'TA NETFLIX'TE

Dizinin bölümleri 29 Aralık'dan itibaren dünya çapındaki Netflix abonelerince takip edilebilecek.

17-10/18/lamante-1508274696.jpg

"THE MANTIS" KONUSU

Dağıtımı AB International Distribution tarafından gerçekleştirilen dizinin hikayesine bakacak olursak;

Dizinin hikayesi Jeanne Deber (Bouquet) diğer adıyla The Mantis olarak tanınan eski bir seri katile odaklanıyor.

25 yıldan daha fazla bir süre önce Fransa'yı dehşete düşürmüş bir seri katil olan Jeanne Deber'den, Paris'te kendisini taklit eden bir katilin ortaya çıkmasının ardından polis tarafından bu taklitçinin yakalanması konusunda yardım istenir.

Tutuklanmasından bu yana hücre hapsinde olan Deber, polisin bu iş birliği teklifini kabul eder ancak bir şartı vardır: Şimdi dedektif olan kendisinden uzaklaşmış oğlu Damien Carrot'ın kendi tarafında çalışması... Görünen o ki Damien'ın başka bir seçeneği yoktur...

17-10/18/la-mante-dizi.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Fred Testot, Jacques Weber, Pascal Demolon ve Frédérique Bel oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Dizinin yaratıcı kadrosunda Alice Chegaray-Breugnot, Grégoire Demaison, Nicolas Jean ve Laurent Vivier yer alıyor. Alexandre Laurent ise bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isim.

"The Mantis (La Mante) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin