ABC'den The Turners isimli yeni bir aile komedisi geliyor!

ABC kanalı gerçek bir yaşam hikayesine dayanarak hazırlanan yeni komedi dizisi projesi The Turners'ı duyurdu. The Turners konusu...

Amerikan ulusal kanallarından ABC tek kamera yöntemiyle çekilecek yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC'DEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ: THE TURNERS

Yarımşar saatlik bölümlerden oluşan "The Turners" isimli otobiyografik aile komedisiyle ilgili ilk bilgiler şu şekilde:

Wilmer Valderrama'nın WV Entertainment'ı, Damon Wayans Jr.'ın Two Shakes Entertainment'ı ve CBS Television Studios'un arkasında olduğu dizinin senaryosunu Naomi Ekperigin (Mrs. Fletcher) kaleme alıyor.

19-11/19/abc-the-turners-dizisi.jpg

"THE TURNERS" KONUSU

Dizinin hikayesi; birbirine sıkı sıkıya bağlı siyahi bir doktor ailenin yeni emekli olan ebeveynlerinin çalışma hayatına geri dönmeye karar vermeleriyle karşılaştığı büyük değişikliklere odaklanıyor.

Şimdi, başarılarının zirvesindeki üç kardeş ebeveynleriyle birlikte çalışmak ve acil servis bölümünden oturma odasına kadar her yerde bağımsız olduklarını göstermek zorundadırlar.

Projenin hikayesi; Houston, Texas'ta yaşayan ve aile fotoğrafları 2019 senesi içinde internette yayılarak meşhur olan Turner ailesinin gerçek yaşam deneyimlerine dayanarak hazırlanıyor.

19-11/19/turner-ailesi.jpg

Dr. Rod J. Turner, Texas'ta sahibi olduğu Health Solutions of Clear Lake'te kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışırken; karısı Roslyn ise ofis yöneticisi ve sonografi uzmanı olarak aynı kuruluşta yer alıyor.

Oğlu Dr. RJ (Rod Jr.) Turner, Texas Medical Center'da aile hekimi asistanı olarak çalışırken; kızları Rachel ve Angelique ise Tulane ve McGovern'da tıp fakültesi ikinci sınıfta öğrenimlerine devam etmekteler.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Ekperigin, Valderrama, Wayans üçlüsüne Kaitlin Saltzman, Jessica Avevedo, Kameron Tarlow eşlik ediyorlar.

Komedyen/oyuncu/yazar Ekperigin'in yazar ekibinde yer aldığı diziler arasında HBO'nun Mrs. Fletcher'ı ile TBS'in Search Party ve Broad City'si bulunuyor. Ekperigin ayrıca Single Parents, Alone Together gibi yapımlarda kamera önünde de karşımıza çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin