Marvel dizisi Runaways'in final zamanı belli oldu! Yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Marvel ve Hulu iş birliği ürünü Runaways'te son yaklaşıyor! Fragman ve posteri yayınlanan üçüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Hulu dijital yayın platformunun Marvel dizisi "Runaways"in ne zaman final yapacağı artık belli!

RUNAWAYS FİNAL SEZONU YAKLAŞIYOR!

13 Aralık 2019'ta 10 bölümden oluşan üçüncü sezonu ile izleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanan dizinin bu sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı kesinleşti. Buna göre Runaways'in 4. sezonu olmayacak! Final sezonu duyurusunun yanında son sezon için fragman ve posterler de paylaşıldı.

19-11/19/runaways-izle.jpg

RUNAWAYS FİNAL SEZONU HİKAYESİ DETAYLARI

Bu gelişmenin ardından Runaways hayranlarının paniğe kapılmasına gerek yok! Yapılan açıklamaya göre hikaye düzgün bir sona ulaşacak ve ucu açık şekilde kalmayacak.

Peki, final sezonunda izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

Yeni sezonda kahramanlarımız ele geçirilen arkadaşları Chase, Gert ve Karolina'nın peşine düşerlerken; ayrıca Leslie'yi, daha doğrusu taşıdığı bebeği hedefleyen durdurulması güç bir düşmanla uğraşacaklar.

19-11/19/runaways-final-sezon-poster2.jpg

Yeni sezon ayrıca Runaways ve Cloak & Dagger crossover'ına sahne olacak. Cloak & Dagger'dan Tyrone (Aubrey Joseph) ve Tandy (Olivia Holt) sezon hikayesine bir bölümlüğüne konuk olacaklar.

Runaways'in oyuncu kadrosunda Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, James Yaegashi, Brittany Ishibashi ve Elizabeth Hurley gibi isimler yer alıyor.

19-11/19/runaways-final-sezon-poster-1574120718.jpg

Yazar/showrunner Josh Schwartz ve Stephanie Savage ikilisinin sorumluluğunda hazırlanan Runaways'in yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Jeph Loeb ve Quinton Peeples eşlik ediyorlar.

"Runaways" (Hulu) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin