Çukur Ziya (Muttalip Müjdeci) kimdir?

Show Tv ekrnalarının en çok izlenen dizilerinden olan Çukur'un oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor. Son bölümde ortaya çıkan Ziya kimdir? Çukur'un Ziya'sı hakkında aradığınız her şey bu haberde..

Merve Mutlu
19 Kasım 2019 - 11:13
Yeni Bölüm

Ekranların fenomen dizisi Çukur 3.sezon 9. bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. Yeni karakter olan Çukur'un Ziya'sı kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Çukur Ziya kimdir?

19-11/19/muttalip-mujdeci.png

Ziya, hapishanede yatan bir mahkumdur ve Koçovalıların babasını yani İdris Koçovalı'nın ölümünü üstlenerek bundan kendine pay çıkarmıştır. Bunu duyan Sultan Koçovalı da Vartolu Sadettin'den o adamı öldürmesini ister. Hapse giren ve Medet'i de yanına alan Sadettin, Nartepelilerle de anlaşarak Ziya'nın peşine düşer ancak öldürenin kendisi olmadığını ve katili tanıdığını söyleyen Ziya şimdilik ucuz atlatmıştır.

Çukur dizisinde Ziya karakterini Muttalip Müjdeci canlandırmaktadır.

Muttalip Müjdeci kimdir?

19-11/19/mut.png

Aslen tiyatro kökenlidir. Özellikle Sivas filminde canlandırdığı muhtar karakteri ile bilinen oyuncu hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin