Kurşun dizisinin kadrosundan kim ayrıldı?

Fox'un sevilen dizisi Kurşun'un kadrosunda şoke eden ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
19 Kasım 2019 - 12:03
Yeni Bölüm

Başrolünde Savcı Orhan Atmaca karakteri ile Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı, Fox ekranlarının yeni dizisi Kurşun'un kadrosunda, henüz 4. bölümü yayınlanmasına rağmen ayrılık yaşandı. 

19-11/19/kursun-dizisi.jpg

Engin Altan Düzyatan'ın haricinde; Gazeteci Leyla Devrim karakteri ile Burçin Terzioğlu'nun, pavyon şarkıcısı Gülce karakteri ile de Berrak Tüzünataç'ın, Aydın karakteri ile Sarp Akkaya'nın, Bünyamin karakteri ile Engin Şenkan'ın ve daha birçok başarılı ismin kadrosunda yer aldığı dizi, farklı hikayesi ve başarılı oyunculukları ile çok sevildi. 70'li yıllarda karanlıkla mücadele eden bir savcı ile gazetecinin tüm zorluklara karşı ve aşklarıyla savaşmalarını konu alıyor. 

Kurşun dizisinde şoke eden ayrılık!

19-11/19/kursun-.png

5.bölümü Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı. Most Yapım imzalı dizinin senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar kaleme alıyordu. Ancak yapılan değişiklikle senaristler ayrıldı ve Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer'in yönettiği dizinin senaryosunu Ozan Aksungur ve ekibi devraldı. tv100'ün haberine göre: 6. bölümden itibaren dizinin senaryosu yeni ekibe geçiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin