Kerem Bürsin'in yeni dizisi kesinleşti! Yiğit Kirazcı da kadroda!

Başarılı oyuncular Hayaller ve Hayatlar dizisinde bir araya geliyor.

Merve Mutlu
19 Kasım 2019 - 13:30
Yeni Bölüm

En son Muhteşem İkili adlı dizide MKC karakterini canlandıran yakışıklı ve başarılı oyuncu Kerem Bürsin'in yeni dizisi belli oldu. Son zamanlarda birçok sosyal sorumluluk projesinde adı geçen oyuncunun yeni adresi Hayaller ve Hayatlar adlı proje oldu. 

#https://www.diziler.com/haber/kerem-bursin-kadinlar-icin-yaptigi-sosyal-medya-paylasimlarina-bir-yenisi-eklendi-21857#

19-11/19/kerem-bursin-1574159768.jpg

Bir süredir gündemde olan ve akıbeti hakkında karar verilmeye çalışılan dizi projesi Hayaller ve Hayatlar için hazırlıklar başladı. 

Yiğit Kirazcı da Hayaller ve Hayatlar dizisinin kadrosunda!

19-11/19/yigit-kirazci.jpg

En son, başrolünde Hande Doğandemir'in başrolde olduğu ve erken final yapan Yüzleşme dizisinde rol alan Yiğit Kirazcı, Bürsin ile birlikte dizinin başrolüne geçti.  NGM Yapım tarafından beIN CONNECT için çekilecek olan dizinin senaryosunu  Yelda Eroğlu ile Ayşe Kutlu kalema alırken, yönetmen koltuğunda da Kerem Çakıroğlu oturacak. Ocak ayında çekimlerine başlanacak olan dizinin kadrosunda yer alacak 4 kadın oyuncunun kim olduğu ise tv100'ün haberine göre henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin