ABC'den yeni komedi dizisi: Man of the House

Scandal dizisinden tanıdığımız aktris Kerry Washington, yapım şirketi Simpson Street aracılığıyla ABC kanalı için bu kez bir komedi dizisinin yapımcılığını üstleniyor.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 02:15
Gündem

ABC'nin Scandal dizisinin başrol oyuncusu Kerry Washington, yapım şirketi Simpson Street aracılığıyla aynı kanal için bu kez bir komedi dizisinin yapımcılığını üstleniyor.

ABC Studios ile yeni projeler üretme konusunda anlaşması bulunan Kerry Washington'ın Simpson Street'i, Gaile Berman'ın The Jackal Group'u ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan komedi türündeki dizinin ismi "Man of the House".

BİR GERÇEK YAŞAM HİKAYESİ: "MAN OF THE HOUSE"

Baby Daddy yürütücü yapımcılarından Frank Pines'ın senaryosunu kaleme alıp yaratıcılığını üstlendiği dizi, Pines'ın gerçek hayatından esinlenerek oluşturulan bir hikayeye sahip.

17-10/28/frank-pines-kerry-washington.jpg

"MAN OF THE HOUSE" KONUSU

Dizinin hikayesinin merkezinde genç kızların sevgilisi konumundaki bir Amerikan futbolu oyun kurucusu bulunuyor.

Kahramanımız yakın zamanda boşanmış annesi, yine yakın zamanda boşanmış kız kardeşi ve onların kızlarıyla dolu kadın egemenliğindeki bir evde kendisini beklenmedik bir şekilde tek erkek olarak yaşar halde bulunca komik olaylar gelişmeye başlayacaktır.

Pines ile birlikte The Jackal Group'tan Berman ve Joe Earley ile Kerry Washington dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

17-10/28/abc-studios.jpg

Lise döneminde Amerikan futbolu ile ilgilenen Pines, CBS'in The New Adventures Of Old Christine dizisinde yazarlık yaptıktan sonra Freeform'un Baby Daddy dizisi ekibine ikinci sezon başında yazar olarak katılmış, ardından yürütücü yapımcı pozisyonuna terfi etmişti.

Man of the House'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin