Stranger Things oyuncusu Charlie Heaton havaalanında kokain ile yakalandı!

Stranger Things'in Jonathan Byers'ı Charlie Heaton'ın bagajında kokain izleri bulunması nedeniyle ABD'ye girişi engellendi.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 10:35
Gündem

Netflix'in sevilen doğaüstü temalı dizisi Stranger Things'in merakla beklenen 2. sezonunun tüm bölümleri geçtiğimiz gün Netflix platformuna eklendi ve izleyicileriyle buluştu. Ancak Stranger Things'in yıldız oyuncularından birisi dizinin 2. sezon prömiyerini kaçırmış görünüyor!

CHARLIE HEATON HAVAALANINDA KOKAİNLE YAKALANDI!

The Sun gazetesinin haberine göre dizide Joyce Byers'ın oğlu ve Will Byers'ın büyük erkek kardeşi Jonathan Byers karakterine hayat veren aktör Charlie Heaton'ın bagajında kokain izleri bulunması nedeniyle ABD'ye girişinin engellendiği ve dizinin ikinci sezon prömiyerini kaçırdığı belirtiliyor.

17-10/28/charlie-heaton-kokain.jpg

Habere göre 23 yaşındaki İngiliz oyuncu, Los Angeles Uluslararası Havaalanı'nda narkotik köpeklerinin uyarısıyla yakalandı.

İddialara göre sonrasında sınır memurları, Heaton'ın kişisel eşyaları üzerinde beyaz toz izlerine erişti. The Sun konuyla ilgili yaptığı haberde çok az miktardaki bu tozların kokain olduğunu onaylayan bir kaynaktan bahsetti.

17-10/28/charlie-heaton-havaalani.jpg

İngiltere'ye geri gönderilen Heaton geçtiğimiz gece gerçekleşen Stranger Things'in 2. sezon prömiyerini böylelikle kaçırmak durumunda kaldı.

İNGİLTERE'YE GERİ GÖNDERİLDİ

Gazetenin haberine göre aktör tutuklanmadı ancak havaalanında bir süre göz altında tutulduktan sonra ABD yasaları gereğince Londra'ya giden uçağa bindirildi.

17-10/28/charlie-heaton-havaalani-2.jpg

Stranger Things'in yayıncısı online platform Netflix ise iddia edilen bu olay ya da Heaton'ın Stranger Things'teki geleceği hakkında şimdilik bir yorum yapmaktan kaçındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin