ABC'nin iddialı yenisi The Fix dizisinin oyuncu kadrosunda değişim!

ABC'nin yeni dizisi The Fix'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. The Fix dizisinin konusu ne? The Fix 1. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
14 Ağustos 2018 - 00:00
Kültür Sanat

ABC kanalının 2018-19 yayın sezonu için onayladığı yeni dizilerinden "The Fix"in oyuncu kadrosunda ilginç bir değişiklik yaşandı.

O.J. Simpson davasının savcısı olarak tanınan yazar Marcia Clark, Liz Craft ve Sarah Fain (The 100) üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Abraham Lim (The Glee Project) tekrar eden bir rolle dahil oldu.

18-08/14/abraham-lim.jpg

Lim dizide yaklaşmakta olan duruşma öncesi Ezra (Scott Cohen) tarafından işe alınan zeki ve kurnaz üst düzey medya danışmanı Ares karakterine hayat verecek.

Oyuncunun daha önceden Eres karakteriyle kadroda yer aldığı duyurulan Alysia Reiner'ın yerine oyuncu kadrosuna dahil olduğu belirtiliyor. Rol yaratıcı nedenlerden dolayı yeniden ele alındı ve oyuncusu da değişti.

THE FIX DİZİSİNİN KONUSU

Marcia Clark, Mandeville TV ve ABC Studios'un arkasında olduğu hukuk dramasının hikayesi; kariyerinin en büyük davasını kaybetmesinin ve medya tarafından lime lime edilmesinin ardından sakin bir yaşam sürmek amacıyla Los Angeles'tan ayrılıp Oregon'da kırsal bir muhite yerleşen eski L.A. bölge savcısı Maya Travis (Robin Tunney) karakterine odaklanıyor.

18-08/14/the-fix-dizisi-foto.jpg

Tahrip edici bu davanın sonuçlanmasının ardından sekiz sene geçmişken davanın açılmasına sebep olan katil yeniden ortaya çıkar. Aynı zamanda meşhur bir aktör olan isim yeni bir cinayetin şüphelilerindendir. Maya katille tekrar yüzleşebilmek ve onun üstüne gidebilmek amacıyla Los Angeles'a geri döner. Maya bakalım bu kez rakibini alt edebilecek midir?

THE FIX OYUNCU KADROSU

The Fix'in oyuncu kadrosunda Robin Tunney ile birlikte Adewale Akinnuoye-Agbaje (Sevvy Johnson), Adam Rayner (Andre), Merrin Dungey (C.J. Bernstein), Breckin Meyer (Charlie Wiest), Marc Blucas (Riv), Mouzam Makkar (Loni Cho), Alex Saxon ve Scott Cohen (Ezra Wolf) gibi isimler yer alıyor.

18-08/14/the-fix-dizisi-foto-1.jpg

Craft, Fain ve Clark üçlüsü Mandeville'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

İLGİLİ İÇERİK

THE FIX 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon ortası dönemde başlayacak The Fix'in resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmadı.

"The Fix" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin