Marvel dizisi Runaways'in 2. sezon başlangıç tarihi duyuruldu!

Hulu'nun Marvel dizisi Runaways'in 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
14 Ağustos 2018 - 00:20
Kültür Sanat

Marvel'ın aynı isimdeki çizgi romanından ekranlara uyarlanan Hulu dizisi "Runaways"in merakla beklenen 2. sezon başlangıç tarihi duyuruldu.

RUNAWAYS 2. SEZON ARALIK'TA GELİYOR!

Dizinin 2. sezon bölümleri 21 Aralık tarihinde online yayın platformu Hulu üzerinden izleyiciyle buluşacak.

RUNAWAYS 2. SEZON KONUSU

Evlerini ve kötü ebeveynlerini geride bırakıp kendi başlarına nasıl yaşayacaklarını birlikte öğrenen bir grup gencin maceralarına odaklanan dizinin yeni sezon hikayesi, ilk sezonun bıraktığı yerden başlarken; artık gençler kendi başlarınadır ve kendilerini korumak için savaşmak zorundadır.

18-08/14/runaways-dizi.jpg

Yiyecek bulmak için çöpleri karıştıran, barınacak yer arayan ve birbirleriyle ilgilenen kahramanlarımız artık iyisiyle kötüsüyle birbirlerine ihtiyaç duyduklarını daha iyi anlamaya başlar. Bir süre sonra Jonah'a gizemli bir mesaj gelir. Runaways ekibinde bir köstebek mi vardır? Bu arada PRIDE çocuklarını bulmaya odaklanmışken, Jonah zihninde kendi tehlikeli planını hazırlamaya başlar.

Showwrunner Josh Schwartz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sezonun sonlarında diziyi Marvel Sinematik Evreni'ne bağlayan ilk ışıldamaları göreceğimizi söylemişti.

18-08/14/runaways.jpg

Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin ve Allegra Acosta gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ortak showrunner/ yazarlar Josh Schwartz & Stephanie Savage (The O.C., Gossip Girl) ve Marvel Televizyon Birimi Başkanı Jeph Loeb'den (Marvel's Jessica Jones, Marvel's Cloak & Dagger) oluşuyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin yeni sezonu 13 bölümden oluşacak. İlk sezonun aksine bu sezon tüm bölümler aynı gün birlikte Hulu platformuna eklenecek.

Runaways 2. sezon başlangıç tarihi duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin