ABC'nin yeni dizi projesi Promised Land'in konusu ne? Diziyi ve oyuncularını tanıyalım!

ABC kanalının deneme bölümü siparişini verdiği "Promised Land" dizisinin senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. Diziye dair detaylar...

Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği aile draması "Promised Land"in senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

PROMISED LAND NASIL BİR DİZİ?

Çıkış aşamasında American Heritage ismiyle anılan dizinin hikayesi; Kaliforniya'nın Sonoma Vadisi'nde zenginlik ve güç sahibi olmak için nesillerdir rekabet eden iki Latin kökenli aileye odaklanıyor.

PROMISED LAND OYUNCU KADROSUNA KATILAN İSİMLER

Şimdiye kadar dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isimler şöyle:

- Christina Ochoa (Animal Kingdom); Sonoma Vadisi'nde bağ sahibi zengin bir aile olan Sandoval ailesinin en büyük kızı Veronica Sandoval karakterini canlandırıyor. Veronica, Heritage Wines imparatorluğunun son derece yetenekli varisi olup, babası Joe'nun güvendiği iki numaradır. Dürtüleri ve aşırı hırsının olumsuzluklarını gören Veronica'nın görünüşte mükemmel görünen hayatı kısa süre içinde çözülmeye başlar.

21-04/22/christina-ochoa-abc.jpg

- Mariel Molino (Locas por el Cambio); Sandoval ailesinin küçük kızı Camila Sandoval'a hayat veriyor. Kendisinin çapkın ve parti kızı imajı, diğer kardeşlerinin başarılarına ulaşmayı arzulayan ancak bunu nasıl başarabileceği konusunda hiçbir fikri olmayan son derece kusurlu genç kadın yüzünü maskelemektedir. Kimsenin Camila'dan bir şey beklememesi onu tehlikeli yapmaktadır.

- Andres Velez (Coyote Lake); daha iyi bir yaşam arayışıyla Heritage Vineyard'a gelen genç göçmen Carlos Rincón'u canlandırıyor. Carlos, yolda öğretmen olmayı hayal eden genç bir kadın olan Juana Sánchez ile tanışır.

- John Ortiz (Togetherness); Sandoval ailesinin reisi Joe Sandoval'a hayat veriyor. Eski bir rakibinn sahip olduğu küçük bağı alıp onu bir şarap ve içecek imparatorluğuna dönüştüren Joe bu serüven boyunca kendi aile üyeleri de dahil olmak üzere pek çok kişiyi yabancılaştırmıştır. Geçmişinde yer edinmiş bir düşmanın ortaya çıkışı ile Joe kendisini bir yol ayrımında bulacaktır.

- Cecilia Suárez (The House of Flowers); Sandoval ailesinin kadın reisi Lettie Sandoval rolüyle kadroda bulunuyor. Ailesini korumak için her şeyi yapan ve ailesinin kazandığı servetle gurur duyan Lettie, geçmişinden bir figürün ortaya çıkışı sonrasında Amerikan rüyasını gerçekleştirmenin bedelini sorgulamaya başlayacaktır.

21-04/22/cecilia-suarez-augusto-aguilera-2.jpg

- Augusto Aguilera (Too Old To Die Young); Heritage Vineyard'ın son derece yetenekli genel müdürü Mateo Sandoval'ı canlandırıyor. Mateo, Joe Sandoval'ın üvey oğlu olarak zengin bağ sahibi ailenin üyelerince hiçbir zaman tam kabul görmemiştir. Genç bir göçmenin Sandoval malikanesinde çalışmaya gelmesinin ardından Mateo kendini yol ayrımında bulur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Bedtime Stories, The Sorcerer's Apprentice and Race to Witch Mountain gibi filmlerde imzası bulunan Matt Lopez'in yazar ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Lopez'e bu görev için Lit Entertainment Group'tan (Raised by Wolves) Adam Kolbrenner eşlik etmekte.

Promised Land'in deneme bölümünün yönetmen koltuğunda ise Michael Cuesta (Homeland) oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin