ABC'nin yeni dizisi Somewhere Between'i tanıyalım!

ABC, bir Kore yapımının hikayesinden esinlenen Somewhere Between isimli cinayet gizemi temalı diziye onay verdi.

Volkan Küçükel
17 Aralık 2016 - 15:00
Gündem

ABC'den yeni bir dizi yolda! Kanal, bir Kore yapımının hikayesinden esinlenen "Somewhere Between" isimli cinayet gizemi temalı diziye onay verdi.

2017 yazında ekranlara gelmeye başlaması beklenen dizinin 10 bölümlük bir ilk sezon siparişiyle onay aldığı da duyuruldu. ABC'nin yaz dönemi dizisi Mistresses'ın iptalinin ardından kanalın bu boşluğu doldurmak için bu diziyi seçtiği düşünülüyor.

'SOMEWHERE BETWEEN' KONUSU

Peki bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Somewhere Between, kızının ne zaman ve nasıl öldürüleceğini bilen bir annenin hikayesine odaklanıyor. Ancak tek bilmediği şey kızını kimin öldüreceğidir!

Dizinin detaylı konusuna bakacak olursak:

Laure Price aklını yitirmiş biri değildir. Kızı Serena'nın gelecekte öldürüleceğini bilmektedir. Katilin kim olduğunu ya da kızının neden öldürüleceğini bilmemekte ancak ölümünün ne zaman ve ne şekilde olacağını bilmektedir. Buna rağmen kızını güvende tutabilmek için tüm girişimleri başarızlığa uğramaktadır. Serena'nın değiştirilemez ve dehşet verici kaderi kendisini katiliyle aynı yörüngeye sokmaktadır.

16-12/17/abc-gold-logo.png

YARATICI EKİPTE KİMLER VAR?

Yeni yılın ilk aylarında Vancouver, Kanada'da çekimlerine başlanacak dizinin yazar ve yapımcısı olarak Stephen Tolkin (Brothers & Sisters, Legend of the Seeker ve Taxi Brooklyn) ismini görüyoruz. Kanada merkezli yapım şirketi Thunderbird Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizide Ivan Fecan ve Joseph Broido ikilisi yürütücü yapımcı olarak kadroda yer alan diğer isimler.

Oyuncu kadrosuyla ilgili henüz bir gelişme mevcut değil. Kadro için seçimlere kısa bir sürede başlanacak. 

Somewhere Between ilk bakışta sizi çekti mi? Ön izlenimlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin