Hari Dhillon This Is Us kadrosunda!

Hari Dhillon (Law & Order: SVU), NBC'nin popüler draması This Is Us'ın oyuncu kadrosuna yinelenen bir rolle katıldı.

Volkan Küçükel
17 Aralık 2016 - 13:29
Yeni Bölüm

This Is Us'ın Randall'ı için işler evde olduğu gibi işte de karışacak gibi!

Deadline'ın haberine göre Hari Dhillon (Law & Order: SVU), NBC'nin popüler dramasının oyuncu kadrosuna yinelenen bir rolle katıldı.

KARAKTER DETAYLARI

Aktör dizide Sterling K. Brown'ın hayat verdiği Randall için bir meslektaş, aynı zamanda yeni bir iş yeri rakibi olarak ortaya çıkacak.

DHILLON'IN DİZİ KARİYERİ

Dhillon dizi dünyasında son olarak Law & Order: Special Victims Unit'in son üç sezonunda dört dölümde dava vekili Sunil Varma karakteriyle karşımıza çıkmıştı. CBS'in Madam Secretary dizisinde Pakistan Dışişleri Bakanı Konstantin Abedi olarak da izlediğimiz aktör bu dizilerin öncesinde İngiltere'de BBC'de yayınlanan uzun soluklu medikal drama Holby City'de cerrah Michael Spence karakteriyle yer almıştı. Aktör, Broadway'de Pulitzer Prize ödüllü Disgraced isimli oyundaki rolüyle de biliniyor.

16-12/17/this-is-us-hari-dhillon-1481970427.jpg

YENİ BÖLÜMLERDE YENİ YÜZLER

Longmire'dan Adam Bartley zor bir döneminde Kate'in (Chrissy Metz) yanında olacak Duke ve The Walking Dead'den Alexandra Breckenridge ise Kate'in çocukluk arkadaşı Sophie rolleriyle yakın zamanda This Is Us'ın oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimler olmuşlardı.

Mandy Moore, Milo Ventimiglia ve Sterling K. Brown gibi isimleri başrolde izlediğimiz This Is Us, bazıları aynı doğum gününü paylaşan ve yaşam öyküleri garip bir şekilde iç içe geçen bir insan topluluğunun yaşadıklarına odaklanıyor. Justin Hartley, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan ve Ron Cephas Jones dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

DİZİ ARAYA GİRDİ

En iyi drama serisi adaylığı dahil Altın Küre Ödülleri'nde üç adaylık kazanan yeni sezonun başarılı işlerinden biri olan This Is Us yeni bölümleriyle 10 Ocak Salı günü NBC ekranlarına geri dönecek.

Randall'ın hayatına biraz da işyeri çatışmasının girecek olması nasıl olur dersiniz? Yeni bölümler öncesi diziden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

'This Is Us' 10 Ocak'ta dönüyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin