ABD Senatörü Barbara Boxer'ın hayatı dizi oluyor: Run

FX, emekli Demokrat Parti Kaliforniya Senatörü Barbara Boxer'ın yaşam hikayesinden ilham alan Run isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı. Run dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
28 Mayıs 2018 - 13:26
Gündem

Amerikan kablolu televizyon kanallarından FX, emekli A.B.D. Senatörü Barbara Boxer'ın siyasi kariyerinden esinlenen "Run" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Projenin arkasında Boxer, belgesel yapımcısı kızı Nicole Boxer, Royal Pains ortak yaratıcısı Andrew Lenchewski, Nina Tassler ve Denise DeNovi'nin kısa süre önce faaliyete geçen yapım şirketi PatMa Productions bulunuyor.

"RUN" DİZİSİNİN KONUSU NE?

Lenchewski'nin senaryosunu kaleme aldığı Run'ın hikayesi; 10 yıl Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi, 24 yıl Amerika Birleşik Devletleri Senatosu'nda olmak üzere 34 sene boyunca Kaliforniya eyaletini temsil eden Boxer'ın Amerika Birleşik Devletleri Kongresi'ndeki deneyimlerinden ilham alacak.

Kadın Yılı olarak adlandırılan 1992 senesinde tüm erkek rakiplerini geçerek erkek egemen Senato'ya ses getiren bir giriş yaparak seçilen Boxer, 2004 seçimlerinde ise 6.96 milyon oy ile A.B.D Senato Seçimleri tarihindeki en yüksek oyu almayı başarmıştır.

18-05/28/barbara-boxer-senator.jpg

Boxer, kariyeri boyunca özellikle kadın hakları ve çevre sorunları konusuna eğilmiştir. 2016 yılında emekli olan Boxer, görevi Kamala Harris'e devretmiştir.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu Lenchewski ile birlikte Barbara Boxe, Nicole Boxer, Tassler, DiNovi ve Chuck Ortner'dan oluşuyor.

USA Network'ten onay alamayan The Tap dizi projesinin ortak yazar ve yürütücü yapımcılarından olan Lenchewski sekiz sezon süren Royal Pains'in ortak yaratıcılarındandı.

Run dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin