Batuhan Ekşi'nin yeni dizisi Miras oldu!

Kalbimdeki Deniz dizisinde canlandırdığı Mustafa rolü ile gönüllere taht kuran Batuhan Ekşi, Miras dizisi ile yeniden ekranlara gelecek!

Nurşah
28 Mayıs 2018 - 14:00
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki aylarda yayın hayatına başlaması için hazırlıkları devam eden Miras adlı dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başlıyor... Dizinin açıklanan ilk ismi ise Kalbimdeki Deniz'den tanıdığımız Batuhan Ekşi oldu!

 18-05/28/trt-miras-dizi-batuhan-eksi.jpg

Batuhan Ekşi Miras kadrosuna dahil oldu!

Üs Yapım'ın imzasını taşıyacak olan Miras dizisi şimdiden izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı bile. Yönetmenliğini Sadullah Çelen'in yapacağı dizi en kısa zamanda TRT 1 ekranlarında yerini alacak!

İzleyicilerine modern bir külkedisi masalı anlatacak olan Miras dizisinin kadro seçim çalışmaları ise son hız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusununun Serkan Çayoğlu olarak duyurulmasının ardından, başarılı oyuncu ile anlaşılamadığı elimize ulaşan haberler arasında... Henüz başrol kadın ve erkek oyuncuları belli olmayan dizide yardımcı başrol olarak ise Kalbimdeki Deniz'de Mustafa karakteeini canlandıran Batuhan Ekşi yer alacak...

18-05/28/batuhan-eksi.jpg

Batuhan Ekşi kimdir?

1990 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bir ablası vardır.
Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Batuhan Ekşi ayrıca Akademi 35,5'ta eğitim almış ve Vahide Perçim'den de oyunculuk dersleri almıştır.

Rol aldığı diziler
-Sihirli Annem
-İntikam
-Medcezir
-Yaz'ın Öyküsü
-Kalbimdeki Deniz

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin