Çizgi roman uyarlaması Deadly Class dizisinin ekibinde değişiklik var!

Syfy'ın çizgi roman uyarlaması dizisi Deadly Class'ın kamera arkası ekibinde bir değişiklik gerçekleşti. Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Volkan Küçükel
28 Mayıs 2018 - 23:30
Gündem

Rick Remender ve Wes Craig ikilisince yaratılan ve ilk sayısı 2014 yılında yayımlanan "Deadly Class" çizgi romanının aynı isimdeki dizi uyarlaması geçtiğimiz haftalarda Syfy'dan resmi ilk sezon onayını almıştı.

DEADLY CLASS 1. SEZON EKİBİNDE DEĞİŞİKLİK

Resmi onayın ardından dizinin yaratıcı ekibinde bir değişiklik gerçekleşti. Mick Betancourt yürütücü yapımcı ve ortak showrunner olarak dizi ekibine katılan yeni isim oldu.

Sony Pictures TV ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında Remender ve Miles Orion Feldsott'un uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin yapımcı kadrosunda Captain America ve Avengers filmlerinin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo bulunuyor.

Ekibe yeni dahil olan Betancourt; Remender ve Feldsott ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunu oluştururken, bu üç isim aynı zamanda dizinin showrunner'ları olarak duyuruldu.

18-05/28/mick-betancourt.jpg

Betancourt, pilot bölümde aynı görevi üstlenen Adam Targum'un (Banshee) yerini almış oluyor.

"DEADLY CLASS" KONUSU

Deadly Class, bizleri 1980'li yılların sonlarında toplumda kabul görmüş genel kültürün karşıtı olarak ortaya çıkan "karşıt kültürün" perde arkasında serüvene çıkaran bir lise draması olarak biliniyor.

Hikaye; ölümcül sanatlar lisesi olarak bilinen King's Dominion'a kayıtlı, dünyanın önde gelen suç aileleri için çalışacak en iyi suikastçilerin yeni nesilleri olmaya aday öğrencilere odaklanıyor. Deadly Class'ın ilk sayıları geçmişinde talihsiz olaylar yaşamış Marcus Lopez'in sokaklarda yaşamaktan, suikastçı yetiştiren bu okula geçiş sürecindeki olaylara odaklanıyor.

18-05/28/deadly-class.jpg

DEADLY CLASS OYUNCU KADROSU

Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, Maria Gabriela de Faria, Luke Tennie, Liam James ve Michel Duval dizinin oyuncu kadrosundaki isimler.

Joe Russo, Anthony Russo ve Mike Larocca'nın (Spy) da yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı Deadly Class'ın pilot bölümünü Lee Toland Krieger (The Age of Adaline) yönetti.

DEADLY CLASS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Deadly Class, 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

"Deadly Class" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin