ABD'nin ilk siyahi Adalet Bakanı Eric Holder'ın hayatı dizi oluyor: Main Justice

CBS, ABD'nin 82. Adalet Bakanı Eric Holder'ın yaşamına dayalı olarak geliştirilen Main Justice dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
03 Şubat 2018 - 14:15
Gündem

CBS, 2018-19 yayın sezonu yeni dizi adaylarını belirlemeye devam ediyor.

Kanal, CBS TV ve Jerry Bruckheimer TV iş birliğiyle hazırlanan "Main Justice" isimli bir hukuk draması için resmi deneme bölümü siparişini verdi.

"MAIN JUSTICE" KONUSU

Sascha Penn'in (Survivor's Remorse, Power) senaryosunu kaleme aldığı Main Justice'ın hikayesi 2009-2015 yılları arasında görev yapan ABD'nin 82. Adalet Bakanı Eric Holder'ın gerçek yaşam hikayesinden esineniyor.

Federal hükümetin adaletle ilgili işlerden sorumlu yetkilisi Adalet Bakanlığı eski görevlisi ABD Başsavcısı Eric Holder'ı merkezine alan dizinin hikayesi bizleri ülkedeki en büyük yasal ve soruşturma vakalarının ele alındığı Adalet Bakanlığı'nın beşinci katının fırtınalı dünyasına götürüyor.

18-02/03/eric-holder-main-justice.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Holder ile birlikte Sascha Penn, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve KristieAnne Reed projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

ERIC HOLDER KİMDİR?

Bill Clinton'ın ikinci başkanlık döneminde Adalet Bakanlığı'nın iki numaralı ismi olan avukat Eric Holder, Barack Obama tarafından Adalet Bakanlığı'nın başına getirilmiş ve ülkenin ilk siyahi Adalet Bakanı unvanını almıştı. 2009-2015 yılları arasında görevi yürüten Holder o günden sonra avukatlık mesleğine dönüş yaptı.

Main Justice için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin