JAG benzeri The Code dizisi CBS'ten pilot bölüm siparişi aldı

CBS, The Code dizisi için resmi deneme bölümü siparişi verdi.

Volkan Küçükel
03 Şubat 2018 - 23:54
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, "The Code" isimli dizi için resmi deneme bölümü siparişi verdi.

"THE CODE" KONUSU

Limitless yaratıcısı Craig Sweeny ve Craig Turk'ün ortak yaratıcısı ve yazarı olduğu The Code'un hikayesi mahkeme salonunun içinde ve dışında ülkenin en zorlu görevlerini üstlenen ordunun en parlak zekalı, her biri profesyonelce yetiştirilmiş askeri savcı, savunma avukatı, araştırmacı ve deniz kuvvetleri piyadelerinin yaşadıklarına odaklanıyor.

Craig Sweeny dizi künyesinde yürütücü yapımcı/showrunner olarak yer alırken Carl Beverly ve Sarah Timberman ikilisi CBS TV Studios için Timberman/Beverly Prods. çatısı altında yürütücü yapımcı olarak görev yapıyorlar.

18-02/04/craig-turk.jpg

The Good Wife'ın eski yazar/yürütücü yapımcılarından Craig Turk, Dick Wolf'un CBS için hazırladığı ve 13 bölümlük ilk sezon onayını doğrudan alan F.B.I dizisinin ekibinde yazar/yürütücü yapımcı ve showrunner olarak yer almakta.

CBS'in tek sezonluk film uyarlaması Limitless dizisinin yaratıcısı olan Craig Sweeny ise şu sıralar CBS All Access dizisi Star Trek: Discovery'de danışman yapımcılık pozisyonunu üstleniyor. Elementary, Common Law, Medium ve The 4400 ise Sweeny'nin yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı diğer diziler arasında.

18-02/04/jag.jpg

1995-2005 seneleri arasında CBS ekranlarına gelen JAG dizisinin tarzında olması beklenen The Code'un oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin