American Gods 2. sezonun dizi sorumlusu Jesse Alexander oldu!

American Gods dizisinin ikinci sezonunda Bryan Fuller ve Michael Green'in ayrılığının oluşturduğu boşluğu Jesse Alexander dolduracak.

Volkan Küçükel
04 Şubat 2018 - 00:39
Gündem

İlk sezonun dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcıları Bryan Fuller ve Michael Green ile resmi olarak nedeni açıklanmasa da dizi bütçesi konusundaki anlaşmazlıklar ve prensip ayrılıkları nedeniyle yolların ayrılmasının ardından "American Gods"ın geleceği merak konusuydu.

AMERICAN GODS 2. SEZONDA DÜMENİN BAŞINDA ALEXANDER VE GAIMAN VAR!

Geçen yıl Mayıs ayı içinde ikinci sezon onayını alan dizinin yaratıcı ekibi için gerçekleşen geniş çaplı arayışlardan sonuç çıktı. Jesse Alexander ikinci sezonun showrunner'ı (dizi sorumlusu) oldu.

Jesse Alexander, dizinin uyarlandığı çok satan fantastik romanın yazarı Neil Gaiman ile birlikte ikinci sezonda dümenin başında yer alacak.

18-02/04/neil_gaiman_and_jesse_alexander_embed.jpg

Alexander geçmiş dönemde Hannibal ve Star Trek: Discovery gibi dizilerde Fuller ile birlikte çalışmıştı. Yazar/yapımcı bu dizilerin dışında Heroes, Alias, Agent X ve Lost gibi önemli dizilerin de yaratıcı ekibinde görev yapmıştı.

SENARYO BAŞTAN GÖZDEN GEÇİRİLECEK GİBİ

Fuller ve Green ikilisinin daha önceden yeni sezonun ilk altı bölümünün senaryosunu kaleme alıp hazırladığı biliniyor. Yeni gelişmeler ışığında yeni sezon hikayesinin baştan ele alınma ihtimali yüksek.

18-02/04/american-gods.jpg

Starz CEO'su Chris Albrecht geçtiğimiz ay içinde gerçekleşen TCA Kış Basın Turu etkinlikleri kapsamında yaptığı açıklamada bütçe konusunun önemine ve yapımcı Fremantle'ın bu konuda her zaman destek verdiğine değinirken Fuller ve Green'in diziye dahil olmaları konusunda bir yol bulma çalışmalarına devam edildiğini belirtmişti.

Ian McShane ve Ricky Whittle'ı başrollerinde bulunduran American Gods, ilk sezonunda reytinglerde başarılı bir iş çıkarmış ve kısa sürede yeni sezon onayını kapmıştı.

Bakalım yaratıcı ekipte gerçekleşen bu değişiklik dizinin başarı çıtasını ne şekilde etkileyecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin