Bad Boys spinoff dizisinin yönetmeni belli oldu!

Bad Boys film serisinin NBC'den pilot bölüm onayı alan uzantı dizisinin yönetmeni Anton Cropper oldu.

Volkan Küçükel
04 Şubat 2018 - 01:00
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin deneme bölümü siparişini verdiği henüz ismi netleşmeyen Bad Boys spinoff dizi projesinin yönetmeni belli oldu.

Anton Cropper (Suits), dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

Bad Boys film serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer'ın Jerry Bruckheimer TV'si, Doug Belgrad'ın 2.0 Entertainment'ı, Primary Wave Entrtainment ve Sony Pictures TV Studios'un arkasında olduğu dizinin hikayesinin merkezinde Bad Boys II'de (2003) Gabrielle Union'ın canlandırdığı Özel Ajan Sydney "Syd" Burnett karakteri olacak.

18-02/04/bad_boys.jpg

DİZİNİN HİKAYESİ

The Blacklist yazar-yapımcılarından Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı pilot bölümde; son olarak Miami'de bir uyuşturucu kartelini devirirken görülen Syd Burnett'ı artık geçmişini geride bırakmış bir Los Angeles Polis Departmanı dedektifi olarak göreceğiz.

Syd, yeni iş ortağı Nancy McKenna ile tamamen farklı yaşam biçimi ve yaklaşımına sahip olsa da her ikisi de işlerinin en iyilerindendir. Nancy McKenna, Syd'in pişmanlık duymayan keyif düşkünü yaşam tarzının büyük bir kişisel sırrı maskeleyebileceğini öğrendiğinde işler biraz karışacaktır.

CROPPER'IN İŞLERİ

Birçok dizide yönetmen olarak karşımıza çıkan Anton Cropper yakın geçmişte USA Network'ün popüler dizisi Suits'te yönetmen/yürütücü yapımcı olarak görev yaparken son olarak Gina Torres'li Suits spinoff projesinin pilot bölümüne ismini yazdırmıştı.

18-02/04/anton-cropper.jpg

Geçtiğimiz yıl Black-ish yaratıcı/yürütücü yapımcısı Kenya Barris ve Vijal Patel'in arkasında olduğu ABC komedi pilotu Libby & Malcolm'ı yöneten Cropper ayrıca Black-ish, Future Man, The Mentalist, Fairly Legal, White Collar ve Monk gibi çeşitli dizilerde birden fazla bölümde yönetmenlik yapmıştı.

Son olarak Ernie Hudson'ı (Grace & Frankie) kadrosuna katan dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin