Acun Ilıcalı İrlanda’da bir kulüp daha satın aldı!

Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Ligi'nin köklü kulüplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldığını açıkladı. Acun Ilıcalı kimdir?

Volkan Usta
09 Haziran 2023 - 12:10
Viral

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini satın aldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Ilıcalı güçlü futbol yatırımlarının devam ettiğini açıkladı.

23-06/09/ekran-alintisi.PNG

İşte Acun Ilıcalı’nın konuyla ilgili paylaşımı:

”Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi'nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları'na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin