Camdaki Kız'ın 81. bölümüne Hayri'nin ölümü damga vurdu! Peki 82. final bölümünde neler olacak?

Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan 81. bölümü sosyal medyada çok konuşuldu! Peki Hayri öldü mü? Camdaki Kız 81. bölümünde neler oldu? Final bölümünde neler olacak? Nalan ve Sedat tekrar mı evleniyor? Camdaki Kız 81. bölüm full hd izle! Camdaki Kız 82. final bölümü fragmanı izle! Camdaki Kız reytinglerde kaçıncı oldu?

Pınar Alçiçek
09 Haziran 2023 - 11:46
Kültür Sanat

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinin dün akşam yayınlanan 81. bölümüne Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı 'Hayri' karakterinin ölümü damga vurdu! Ceyhan'ın o veda paylaşımı ise dizinin severlerini hem üzdü hem de güldürdü...

23-06/09/2023-06-09-11-1686302194.png

Sevgilisinin boşanma yalanını yakalayan Laz Kızı tarafından eski eşi ve çocuklarının gözü önünde bıçaklanan Hayri'nin ölüm sahnesine binlerce yorum ve beğeni yağdı. Camdaki Kız'a sosyal medya hesabından "İyi ki öldün Hayri" notuyla veda eden Cihangir Ceyhan ise gündemde adından söz ettirdi!

İşte Cihangir Ceyhan'ın o paylaşımı:

23-06/09/2023-06-09-13.png

Dizide Hayri'nin eski eşi Türkan'ı canlandıran Hivda Zizan Alp'ın o açıklamaya karşılık "'Helal ettim' bee" yorumu ise binlerce beğeni alırken, Ceyhan'ın oyunculuk yeteneği de takipçileri tarafından es geçilmedi.

Ceyhan'a gelen dikkat çeken yorumlardan bazıları:

"Ölsün diye bekledik, ölünce de ağladık!"

23-06/09/untitled-3.jpg

Camdaki Kız'ın final bölümünde neler olacak? Sedat ve Nalan tekrar mı evleniyor? 82. bölüm final fragmanı izle!

Hayri’nin Laz Kızı tarafından öldürülmesinin ardından Türkan ile Nalan, Hayri'nin acısını yaşıyor. İkinci bir şans isteyen eski eşi Sedat’ı geri çevirmeyen Nalan, Koroğlu malikanesine geri dönerek yepyeni bir hayata adım atıyor!

Camdaki Kız büyük finali ile 15 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin