Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı için yeni bir ev alıyor!

Boşanmalarının ardından Acun Ilıcalı'nın, Subaşı'nın yaşadığı evi satacağı söylentilerinde yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
07 Mart 2019 - 10:19
Magazin

Olaylı ilişkileri, evlilikleri ve ani boşanmaları ile gündemde kalan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı cephesinden, gündeme oturacak yeni bir adım yaşandı. Acun Ilıcalı'nın, Şeyma Subaşı için düğün hediyesi olarak aldığı yaklaşık 100 milyon TL değerindeki ve boşanmalarının ardından da Subaşı'nın yaşadığı evi satacağı konuşuluyordu. 

TV8'in patronu Acun Ilıcalı bu konu hakkında ilk kez açıklama yaptı. 

19-03/07/acun-seyma.png

Beyaz Tv ekranlarında Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunumu ile yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında, Şeyma Subaşı'nın yaşadığı villanın 50 Milyon TL'ye satıldığı duyurulmuştu. Acun Ilıcalı'dan bu konuya dair bir düzeltme geldi.

Programın sunucularından Ece Erken, bu konuyla ilgili şöyle konuştu: "Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL'ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL'ye alınmış ve 50 Milyon TL'nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı'nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı'na başka bir ev alacağını söyledi."

Şimdilerde yeni bir aşka yelken açan ve hayatının kırılma noktalarını anlatacağı bir kitabın yazım sürecinde olan Şeyma Subaşı da bu konu hakkında daha önce, "Boşanma işlemi gerçekleşince Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Ben de zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim için de." demişti.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin