Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi Zalim İstanbul'un 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Başarılı oyuncu Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi Zalim İstanbul'un 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
07 Mart 2019 - 09:11
Yeni Bölüm

Kadrosunda Fikret Kuşkan ve Deniz Uğur gibi isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un 1. bölüm fragmanı yayınlandı. İsmi ilk olarak Artvinli kod adı ile duyurulan Zalim İstanbul dizisi, mart ayının ortasından itibaren izleyici karşısında olacak. 

Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizinin ilk tanıtımını sizler için derledik.. 

Zalim İstanbul dizisi 1. bölümde neler olacak?..

19-03/07/zalim-istanbul.png

Fikret Kuşkan'ın canlandırdığı Agah bey karakterinin, "Hepimizin derinlerde gizlediği yaraları var, saklayabilmek uğruna savaştığı. Kimi bu uğurda en sevdiğini ateşe atar, kimi ateşe atlayıp yanmaya razı olur. Kimi evlatlarına etten kemikten zırh olur, kimi acımadan o zırhı tırnaklarıya söküp parçalar. Sen neyi, kimi feda edeceğini bilsen, korkardın. Yapmam deme, çünkü kimse sınanmadığı günahın masumu değildir." sözleri ile büyük bir hikayenin kapıları aralanıyor. 

19-03/07/screenshot_1.png

Zalim İstanbul'un ilk bölümünde, Agah bey'in dik duruşu ve olaylar karşısındaki tepkisizliği ile attığı adımda ne kadar dik durduklarını görüyoruz. Berker Güven'in canlandırdığı fiziksel engelli Nedim karakterini ardında bırakan Agah bey'in oğlu Cenk (Ozan Dolunay) Seher ve ailesinin kendi yaşadıkları konağa gelmesini kaldıramıyor ve bütün ailenin bakışları altında evi terk ediyor. 

19-03/07/zalim-is.png

O sırada da, Antakya'da yaşayan Seher (Deniz Uğur), kızları Ceren ve Cemre ile (Bahar Şahin, Sera Kutlubey) oğlu Civan (İdris Nebi Taşkan) ve Nermin (Ayşen Sezerel) hep beraber Agah beyin İstanbul'daki evlerine geliyorlar ve hikaye başlıyor...

Zalim İstanbul 1. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin