Acun Ilıcalı, Survivor 2021’in Beklenen Ödülünü Duyurdu

Survivor 2021’in yeni ödülü ve eleme konusunda yapılacak olan sürpriz açıklandı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ödül ve eleme durumu gelişmeleri.

Oğulcan Özsezgi
11 Mayıs 2021 - 05:28
Gündem

Survivor 2021 için işler bir hayli karışık. Aslında karışık demek ne kadar doğru olur bilemedim ama yarışmanın ilk partisi bitti. Ünlüler ve gönüllüler olarak devam eden yarışma, ünlüler takımının kaybetmesi sonrasında değişti.

Ünlüler ve gönüllüler yerine artık kırmızı ve mavi takımlar olarak yola devam ediliyor. Daha önceki yıllarda da bu şekilde örnekler gördük.

Yarışmanın değişmesi ve yarışmacıların karışmasından sonraki ikinci haftada ise Acun Ilıcalı bazı sürprizleri olacaklarını duyurdu.

Bu sürprizler yarışmacıların bambaşka bir hafta geçirmesini sağlayacak. Hem yarışmacılar çok iyi zaman geçirecek hem de eleme konusunda güzel bir haber verilecek.

Survivor 2021 için Büyük Ödül

Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre bu hafta yarışmaya kimsenin veda etmediğini göreceğiz. Ramazan Bayramı nedeniyle elemenin yapılmayacağı ve yarışmaya kimsenin veda etmeyeceği söyleniyor.

Bu ilk sürpriz olacak ve yarışmacılar buna bayağı bir sevinecek ama asıl haber bu değil. Asıl haber, verilecek olan ödül. Yeni ödül oyununda ailelerle buluşma imkanı verilecek. Yarışmacılar ailelerinden gelen 2 kişiyle zaman geçirebilecek.

Aile ödülünü de yine geçen senelerde verilen ödüllerden biri olarak biliyoruz. Aile ödülünde iki kişinin gelecek olması bir yana bu isimlerin kimler olacağı da merak ediliyor. Muhtemelen yarışmacıların en yakınlarının getirildiğini göreceğiz.

21-05/11/survivor-2021-2.jpg

Kazanan takım kesinlikle Survivor 2021’in en iddialı ödüllerinden de birini almış olacak. Yarışmacıların sürprizleri nasıl karşılayacağı bir yana yarışmayı hangi takımın kazanacağı da çok merak ediliyor.

Sonuçta ödül çok iddialı. İki takım arasındaki gerginlik zaten çok yüksek bir seviyede. Böyle bir ödülün olduğu yarışmada gerginliğin daha da artması beklenebilir. Bakalım yeni bölümleri bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin