Gain Ayak İşleri İlk Tanıtım Videosu ve Dizinin Konusu

Gain Ayak İşleri ilk tanıtımı ile esti geçti. Gain'in iddialı dizisi ne zaman yayınlanıyor? Gain platformunda yayınlanacak dizi hakkında ilk duyduklarımız.

Oğulcan Özsezgi
11 Mayıs 2021 - 04:46
Gündem

İlk olarak proje aşamasındayken gündemimize yerleşen Gain Ayak İşleri dizisi, sonunda yüzünü gösterdi. Gain Ayak İşleri ilk tanıtım yayınlandı ve yayınlandığı gibi de kırdı geçirdi. Dizinin tanıtımında bile yok yok desek yeridir. Özellikle Çağlar Çorumlu’nun çok iddialı bir performans ortaya koyacağını anlıyoruz. Hem fragmana hem de konuya bakalım. Ayrıca tarih konusunda da bir müjdemiz var.

Gain Ayak İşleri İlk Tanıtım Videosu Çok Etkileyici

Dizinin ilk tanıtım videosu gerçek anlamda dikkat çekici. Çağlar Çorumlu ile partneri Güven Murat Akpınar hem güldürecek hem de aksiyonu sona kadar hissettirecek.

Özellikle komedi yönünün çok daha öne çıkacağını net olarak anlıyoruz. Komedi kısmı daha güçlü olan dijital yapımların sayısı azaldı. Böyle bakacak olursak tam zamanında gelen güzel bir dizi bizimle beraber olacak.

Gain Ayak İşleri Konusu ve Yayın Tarihi

Yönetmenlik koltuğunda da Caner Özyurtlu’nun oturduğu dizi, adından da ilham alan bir konuya sahip. Evet genelde dizilerin isimleri konularından ilham alır ama bu kez durum farklı. Dizide, zengin olan bir patron ve bu patronun her durumda ayak işlerini yapan iki profesyonel adamı göreceğiz.

Kahramanlarımız aksiyon dolu ve komediye boğacak görevlerde karşımıza çıkacak. İlk seride Sarp Apak gibi çok ünlü isimlerinde konuk olarak katılacağı dizi 12 Mayıs tarihinde yani yarın yayınlanacak. Gain platformunda sunulacak olan dizi ilk etapta sınırlı bir bölüm sayısı ile gelecek.

Yeni bölümler ve yeni sezonlar devam edecek ama ilk etapta 3 bölüm yayınlanacak. Yani 12 Mayıs tarihinde ilk 3 part ile karşılayacağız desek doğru demiş oluruz.

Şimdi sizi Gain Ayak İşleri ilk tanıtım ile bırakıyorum. Bana sorarsanız film tadında bir dizi geliyor. Fragmanı izledim ve benim beklentilerim de arttı. Bakalım bölümleri izledikten sonra diziyi bir kez daha inceleyelim. Karakterleri daha yakından tanıyalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin