Kırmızı Oda 37.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Şok Gelişme

Kırmızı Oda 37.Bölüm fragmanı geldi. Miço ile Sadi buluşmasını izleyebilecek miyiz? İki isim ilk sahneden birbirleriyle düşman mı oldu? İşte fragman.

Oğulcan Özsezgi
11 Mayıs 2021 - 04:19
Gündem

Kırmızı Oda 37.Bölüm fragmanı, 36.bölüm yayınlandığı andan itibaren ilgiyle bekleniyordu. Çünkü 36.bölümünde sonunda öyle bir gelişme yaşandı ki dizinin seyrine etki edecek bir olayla karşılaşma ihtimali ortaya çıktı.

Yaşanan gelişme, son sahnede Delikanlı Sadi’nin yolunu kesen bir arabaydı. Arabanın içerisinde birileri indi ve arabanın içerisinden inen kişilerden birisinin yüzünde yara vardı. O ismin yüzünde yer alan yara, Miço karakterinin yüzünde yer alan yara ile aynı olunca, acaba Miço geri mi döndü dedik. Zaten bu yönde de bir beklenti vardı.

Kırmızı Oda 37.Bölüm Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Oluyor?

Açıkçası biz Delikanlı Sadi ile Miço’nun büyük buluşmasına tanıklık edecektik diye düşünüyorduk. Büyük buluşmaya hazırlanırken, tam tersi yüzünde yara izi olan kişi ve adamları Sadi’ye saldırdılar.

Delikanlı Sadi ve adamları ile gizemli kişi arasında bir çatışma yaşandığı görülüyor. İki grup arasında yaşanan çatışma sırasında Sadi’nin adamlarından birinin vurulduğunu da görüyoruz. Fragmanın ilerleyen kısımlarında Sadi, doktor hanıma Miço’nun geldiğini hissettiğini söylüyor.

Zaten gizemli ismin suratında yer alan yara izi de bunun bir göstergesi olarak gösterilebilir. Fakat fragmanda karakterin kesin olarak kim olduğu açıklanmamış ve açıkçası bir gizem bırakılmış.

Bu gizem içerisinde Sadi ile Miço buluşması yaşanacak mı bunu Kırmızı Oda 37.Bölümde görmek mümkün olacak. Yeni bölümde Vahit ve Zafer’in hikayesine de devam edilecek. Orada da Şehrazat ile Zafer arasında bir tanışma yaşandığını göreceğiz. Yine heyecanlı bir ve bu kez aksiyonlu bir bölüm izleyeceğiz anlaşıldı. En çok merak ettiğimiz Miço karakteri konusunda nasıl gelişmeler olacağı.

İki ismin çatışması, şu an için şok etmiş bir gelişme. Belki de küçük bir ihtimal olsa da gözüken kişi Miço değildir. Tabii ki bu çok küçük bir ihtimal gibi gözüküyor. Karakter net olarak ortaya çıktığı zaman bir değerlendirme daha yapalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin