Masumlar Apartmanı Final Tarihi Belli Oldu

Masumlar Apartmanı final tarihi gözüktü. Dizi sezon finalini ne zaman yapacak? Sezon finali kaçıncı bölüme denk gelecek? Naci devam edecek mi?

Oğulcan Özsezgi
11 Mayıs 2021 - 00:00
Gündem

Ne zaman tempo düşüyor desek, hikaye sıkışmadan reytingleri tavan yaptıran dizi Masumlar Apartmanı sona yaklaşıyor. En son 32.bölümü yayınlanan dizinin ne zaman sezon finali yapacağı ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı sezon finali ise nefesleri kesecek şimdiden belli. Peki ne zaman sezon finali göreceğiz? Kaç bölüm daha beklemek gerekiyor?

Masumlar Apartmanı Sezon Finali Ne Zaman?

Başta söylediğimiz veriyi bir kez daha paylaşalım. Dizinin en son 32.bölümü yayınlandı. Bugün yeni bölüm yayınlanacak ve 33.bölümde tüm heyecanıyla tamamlanmış olacak.

Dizinin sezon finali ise 37.bölümde yapılacak. Yani en azından şu an ortaya çıkan bilgi bu. 37.bölümde sezon finali gelecek ve bu bölümde 8 Haziran tarihine denk geliyor.

Haziran’ın ilk haftasında sezon finalini gerçekleştirecek olan dizi için bir başka bomba gelişme ise Naci karakteri. Bir ara diziden ayrılan ama sonrasında geri dönen karakter, hastalığı nedeniyle ölecek olarak biliniyor.

Fakat Han’ın mücadelesi sonrasında Naci karakterinin ölmeyeceği görüşü de ortaya çıkmaya başladı. Bir şekilde Han onu tedavi ettirecek umudu ortaya çıktı.

21-05/11/masumlar-apartmani.jpg

İşte bu umudun ortaya çıkmasından sonra yeni sezonda da Naci karakterinin devam etmesi durumu ortaya çıkmıştı. Sezon finali tarihinin belli olmasından sonra karaktere ne olacağı konusunda da sızıntı oldu.

Son iddialara göre Naci yeni sezonda da devam edecek. Karakterin hastalığını yenip yenmeyeceği konusunda ise bir bilgi yok. Yani Naci devam edecek deniyor ama ne şekilde devam edecek belli değil.

Tamamen iyileşecek mi yoksa durumu daha da mı kötüleşecek bunu zaten şu an bilmek imkansız. Önce bir sezon finaline kadar dizinin nasıl devam edeceğini izleyelim. Sonra gelişmelere göre yeniden bakarız. Daha çok bölüm var ve çok gelişme yaşanabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin