Fox, Blood Relative dizisi için pas dedi!

Fox kanalı sürpriz bir kararla Blood Relative dizi projesini iptal etti! Detaylar...

Amerikan ulusal kanallarından Fox, geçtiğimiz yıl pilot bölüm siparişlerini verdiği projelerin hepsine dizi onayı vermeyi düşünse de bu gerçekleşmedi. Kanalın pas geçtiği dizi projelerinden birisi de "Blood Relative" oldu.

BLOOD RELATIVE İPTAL EDİLDİ!

Kanal; Paramount Television Studios, Anonymous Content & Fox Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizi ile devam etmeme kararı aldı.

Pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen dizi projeleri arasında yer alan yapımın başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Melissa Leo'nun yer alması nedeniyle kanalın bu kararı sürpriz olarak değerlendirilmekte.

21-05/10/melissa-leo.jpg

"BLOOD RELATIVE" KONUSU

Adli bilimin sınırlarını zorlamak, kolluk kuvvetlerinin Joe ve Jane Doe'ların kimliklerinin belirlemesine ve seri katillerin bulunmasına yardımcı olmak için genetik soybilim uzmanlıklarını birleştiren Dr. Colleen Fitzpatrick & Dr. Margaret Press ikilisini konu edinen James Renner'ın 2018 yılında kaleme aldığı "Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who Are Solving All the Mysteries" isimli makaleden esinlenerek hazırlan dizinin hikayesi şöyle:

Genetik soybilim, suç mahalli incelemelerinde en iyi yeni araçtır ve kimse bunu Louise Kelly (Leo) kadar iyi bilmemektedir.

Chris Levinson (Tyrant) ve James Renner ikilisinin senaryosunu birlikte kaleme aldığı projenin ana oyuncu kadrosunda Melissa Leo, Tate Donovan, Tyrone Marshall Brown, Dascha Polanco yer alırken Tracie Thoms (Truth Be Told), Sarah Catherine Hook (Conjuring 3), Dawnn Lewis (This is Us) ve Jude Elizabeth Mayer (Crime That Pays) kadroya sonradan eklenen diğer isimler olmuşlardı.

21-05/10/blood-relative-fox.jpg

Chris Levinson, James Renner, Phillip Noyce (The Resident), Liza Chasin (Tales of the City) yürütücü yapımcılığındaki Blood Relative'in farklı bir kanal ya da platforma geçiş yapıp yapmayacağı belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin