When Calls the Heart (Kalp Çağrısı) 9. sezon gelecek mi? Başrol oyuncusu duyurdu!

Hallmark Channel'ın popüler dizisi Kalp Çağrısı'nın (When Calls the Heart) geleceği belli oldu! Dizi, 9. sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek! Yeni sezon detayları...

Hallmark Channel'ın uzun soluklu popüler dizisi Kalp Çağrısı'nın (When Calls the Heart) ekranlardan ayrılmaya niyeti yok!

WHEN CALLS THE HEART 9. SEZON ONAYINI ALDI!

Dün akşam 12 bölümlük sekizinci sezonunu tamamlayan dizinin yeni sezon onayı haberi hiç bekletmeden geldi! 9. sezon onayı gelişmesi, sekizinci sezonun final bölümü "The Kiss"in ardından Elizabeth Thatcher Thornton karakterine hayat veren başrol oyuncusu Erin Krakow'un yer aldığı video ile duyuruldu.

WHEN CALLS THE HEART REYTİNGLERİ

Daha önceki sezonlarda olduğu gibi geride kalan sekizinci sezonunda da kanal için başarılı reytingler ortaya koyuyor oluşu When Calls the Heart'ın bir kez daha yeni sezon onayı almasında etkili oldu.

21-05/10/kalp-cagrisi-foto.jpg

Nielsen verilerine göre sekizinci sezonun başlangıç bölümü ilk ve sonraki üç günlük yayınlarında 3 milyon izleyiciye, 25-54 yaş arasındaki kadın izleyici kitlesinde ise 397,000 izleyiciye ulaştı. Dizi böylelikle bugüne kadar reklam destekli kablolu kanal dizileri içinde toplam izleyici ve 18 yaş üzerindeki kadınlarda en çok izlenen orijinal senaryoya sahip dizi unvanını elde etti.

1900'ların başında şehirdeki sosyetik hayatını geride bırakıp batıya giden bir kadın öğretmenin, Kanada'nın küçük bir maden kasabasında öğretmenlik yapmaya başlamasıyla gelişen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Krakow ile birlikte Jack Wagner, Pascale Hutton, Kavan Smith, Paul Greene, Andrea Brooks, Chris McNally, Kevin McGarry gibi isimler yer alıyor.

Janette Oke'un aynı isimdeki eserinden ekranlara uyarlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Susie Belzberg, Eric Jarboe, Michael Shepard, Jimmy Townsend, Brad Krevoy, Brian Bird, Michael Landon Jr., John Tinker, Vicki Sotheran, Greg Malcolm, Erin Krakow, Derek Thompson, Elizabeth Stewart ve Amanda Phillips'ten oluşuyor.

21-05/10/kalp-cagrisi-erin-krakow.jpg

KALP ÇAĞRISI 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

When Calls the Heart dizisinin 9. sezonu 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

"When Calls the Heart" (Hallmark Channel) 9. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin