Masumlar Apartmanı 33.Bölüm Fragmanı! Safiye Her Şeyi Öğrendi mi?

Masumlar Apartmanı 33.Bölüm fragmanı yayında. Yeni fragmanda yer alan detaylar çok konuşulacak gibi duruyor. 33.bölüm şimdiden ses getirmeye başladı.

Oğulcan Özsezgi
09 Mayıs 2021 - 21:49
Gündem

Masumlar Apartmanı 33.Bölüm fragmanı, adeta patlama yaptı. 32.bölümden beklediğimiz o kadar çok soru işareti var ki yeni bölümü iple çekiyoruz. Yayınlanan fragmandan da en az 4 başlık çıkarabiliriz.

Birçok gelişme yaşanıyor ve merak edilen çok fazla sayıda sorunun da cevap bulacağını anlıyoruz. Özellikle Naci’nin olayı için gelişmeler yaşanması gözlerden kaçmıyor. Safiye, son bölümde zaten çok kilit bir noktada klarnetin sesini duymuştu.

Masumlar Apartmanı 33.Bölüm Fragmanı Neler Göreceğiz?

İlk odaklanılacak konu Safiye’nin durumu olacak. Safiye 32.bölümde Han’ı kazan dairesinin önünde yakalanmıştı. İkili konuşurken, Naci ise klarnetini çalmıştı ve bölüm orada bitmişti. Yeni bölümde Naci ile Safiye bir araya gelecek mi net değil. Muhtemelen ilk sahneden karşılaşmayacaklar. Han bir şekilde kazan dairesindeki durumu açıklayacak gibi gözüküyor.

Asıl önemli olan ise Safiye’nin mektubu bulacak olması. Gülben, Han’ın yırtıp attığı mektubu buluyor ve ablasına veriyor. Safiye’de Naci’nin hastalığını öğrenecek gibi duruyor. Bunun için bir şey yapacak mı bilemiyoruz. Bu arada Han’ın Naci’yi hastaneye götürdüğünü de görüyoruz ama Naci bir şekilde hastaneden kaçacak gibi.

Diğer önemli gelişme ise Gülben cephesinde yaşanıyor. Gülben, 32.bölümde resmen aşk üçgeni içerisinde kalmıştı. Esat her şeyi itiraf etmiş ve Gülben’e çıkma teklif etmişti. Bir yandan Anıl kafayı Gülben’e takmış durumda. Zaten kapıcı Bayram’ı saymaya bile gerek yok.

Yeni bölümde yaşanacak olan en kritik gelişme ise Anıl’ın Esat’a saldırması olacak. Bunu sadece bir sahne olarak görebiliyoruz.

Bunun için yeni bir fragman daha görmemiz lazım ya da doğrudan bölümü beklememiz lazım. Masumlar Apartmanı 33.Bölüm fragmanı içerisinde gördüklerimiz bunlar. Zaten fragman resmen her kısımdan bir kesit barındırmış. Orası kesin olan. Bakalım gerisi yeni bölüme. :)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin