Çukur 4. Sezon 36.Bölüm Fragmanı Geldi? 36.Bölümde Neler Olacak?

Çukur 4. Sezon 36.Bölüm fragmanı yayınlandı ve Karaca'nın sahneleri damga vurdu. Çukur 4. Sezon 36.Bölüm fragmanı içerisinde nasıl ipuçları var?

Oğulcan Özsezgi
09 Mayıs 2021 - 21:25
Gündem

Çukur 4. Sezon 36.Bölüm fragmanı biraz geç olsa da geldi. Dün yayınlanan fragman, birkaç bölüm önce söylediğimiz aksiyon dolu dönemleri işaret ediyor. Adeta adım adım final geliyor ve artık bunu tam olarak hissetmiş bulunuyoruz.

Aslında geçen hafta sızan bilgilerin bu yeni fragmanla beraber ortaya çıktığını görmekteyiz. Geçen hafta Karaca üzerine gidileceği yeni bir cenaze törenini izleyeceğimiz söylenmişti.

Fragmanda da söylenen gerçekleşiyor. Geçen haftaki bölümde Emmi’nin vedası vardı bu haftada Karaca’nın vedası olacak.

Çukur 4. Sezon 36.Bölüm Fragmanı Heyecan Dolu

Karaca’nın cenazesini izleyeceğimiz yeni bölümde, işlerin iyice karıştığını ve artık herkesin harekete geçmeye başladığını da görüyoruz. Tamamen dağıldığı görülen Vartolu’nun yanında yer alan ismin ise Yamaç olduğunu anlıyoruz.
Yamaç, Vartolu’nun yanında ama tek değil. Cumali’de onlara katılacak gibi gözüküyor.

Amca’ya karşı yeni bir savaş başlayacağına kesin diyebiliriz. Şimdiden finalin seslerini görmeye başladığımız Çukur 4. Sezon 36.Bölüm fragmanı, işlerin karışacağının kanıtı ama bu hafta kim veda edecek bilinmiyor.

Her hafta bir karakterin veda edeceği ya da şaşılacak bir gelişme ile izleyicilerin şok edileceği söylenmişti. Geçen hafta Emmi’nin durumu, ondan önce Karaca’nın durumu derken makas iyice daralmış oldu.

Aslında hepsi ana karakter ama daha önde olan ana karakterlerin diziye veda edip etmeyeceğini merak ediyoruz. Bu bölümde bir çatışma sahnesi var ve belki de hiç beklenmedik bir isim diziye veda etmiş olacak. Bu saatten sonra ne olursa olsun sürpriz gelmeyecek gibi duruyor. Zaten finale sayılı bir zaman olduğu için, her karakter her an diziden ayrılabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin