Meryem Uzerli Yeni Diziyle Dönüyor

Meryem Uzerli yeni bir dizi projesine daha imza atıyor. Ünlü isim bu kez dijital platformlardaki bir dizi projesinde yer alacak. Peki dizi hakkında ne biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
09 Mayıs 2021 - 19:50
Gündem

Muhteşem Yüzyıl yayınlandıktan sonra zaman zaman dizinin bile daha önüne geçen Meryem Uzerli, uzun süredir birkaç proje dışında ekranda yer almıyor. Ünlü oyuncu, biraz yüzünü dinlendirdi desek yeridir. Çok fazla projede yer almayan ünlü oyuncu hakkında son gelen iddialar ise hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Öyle ki yeni bilgilere göre yakın zamanda ünlü oyuncuyu biraz daha uzun soluklu bir projede görme fırsatımız olacak. Ama yeni proje için atlanmaması gereken bazı noktalar da var.

Meryem Uzerli Dijital Proje ile Dönecek

Ünlü ismin televizyon dizisiyle geri döneceği hatta ünlü bir diziye dahil olacağı iddiası vardı. Biliyorsunuz ki Yasak Elma’da Şahika karakterine veda edildi. Diziye yeni bir isimin katılacağı kesindir. İşte bu ismin ilk etapta Meryem Uzerli olacağı konuşulmuştu.

Fakat öyle olmadı. Medyapım bir açıklama yayınlayarak Ece Dizdar’ı kadrolarına kattığını söyledi. Haliyle iddialar da biraz boşa çıkmış oldu. Fakat bu Meryem Uzerli hayranlarını üzmemeli çünkü, başarılı oyuncu geri dönecek.

Sadece bu dönüş televizyon dizisi olarak olmayacak. Bu dönüş dijital bir yapım ile olacak. Bu sefer dijital platformlarda yayınlanan yeni bir dizi projesinde başarılı oyuncuyu göreceğiz. Projenin adının şu an açıklanmadığı da söylendi.

21-05/09/meryem-uzerli-4.jpg

Proje için bir isim açıklaması yapılmadığı için projenin hangi dijital içerik platformunda yayınlanacağı konusunda da bilgi yok. Bilinen yönetmenlik koltuğunda oturacak olan ismin Eylem Kaftan olduğu. İkilinin daha önce de beraber yer aldığı projeler var.

Şimdilik cast çalışmaları devam ettiği söylenen dizi hakkında yayın tarihi ve konu açıklamaları bir süre daha bekleyeceğiz. Yıl içerisinde dizi hakkında çok daha fazla detay açıklanacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin