Acun Ilıcalı yeni yatırım yaptı! Survivor Türkiye'de mi çekilecek?

Çok sevilen program Survivor, Türkiye'de mi çekilecek?

Merve Mutlu
11 Şubat 2021 - 14:35
Magazin

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından Türkiye'ye uyarlanan ve yıllardır başarıyla ekran macerasına devam ederken yüksek reytingleri de garantileyen yarışma programı Survivor hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Survivor Türkiye'de çekilecek...

21-02/11/survivor-turkiyede.jpg

Acun Ilıcalı'nın en önemli yapımı olan Survivor için Düzce'de plato kurmayı hedeflediği ve bu nedenle de 50 dönümlük çiftlik arazisi satın alındığı iddia edildi. Dominik'teki maliyetlerini en aza indirmek isteyen Acun Ilıcalı'nın sadece Survivor için değil, diğer yapımlar için de çiftlik arazisinde platolar ve stüdyolar kuracağı öne sürülüyor.

Acun Ilıcalı yeni yatırım yaptı! Survivor Türkiye'de mi çekilecek?

21-02/11/survivor.png

Pandemi nedeniyle reklam gelirlerinde azalma olması üzerine Acun Ilıcalı’nın yapımlarda tasarruf tedbirlerine yöneldiği zaten biliniyordu.  Survivor’ın kalabalık bir yapım ekibi ve yarışmacı grubuna sahip olması yüksek maliyetlerin masaya yatırılmasına neden oldu. Taç Tarım’a ait 50 dönümlük tarım arazisinin Acun Ilıcalı tarafından satın alındığının konuşulmasının ardından gözler yarışmaya çevrildi. Acun Ilıcalı’nın Düzce’nin Gölormanlı köyündeki çiftlik arazisini Survivor platosu kurmak için aldığı konuşulan iddialar arasında yer alırken Acun Ilıcalı’dan bu konuda bir açıklama gelmedi. Ancak yerel gazeteler ve internet siteleri satışın gerçekleştiğine dair haberler paylaşmaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin