Merve Mutlu
11 Şubat 2021 - 15:15
Magazin

Şimdillerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolde izlediğimiz güzel oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un ilişki yaşadıkları iddiası uzun süre gündemi meşgul etmişti. İkiliden bu konuyla ilgili açıklama gelmemişti ancak yeni yılı otelde beraber geçirdikleri ortaya çıkınca Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık” ifadelerini kullanmış; Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı.

21-02/11/zdrmir-ve-koc.png

Gözlerden uzak olmak için genelde evde buluşan ve artık beraberliklerini gizlemeyen ünlü çift yeni bir karar aldı. İddialara göre: Oğuzhan Koç, Levent'te home office olarak kullandığı villasını tadilata soktu ve şu an geçici olarak bir otelde kalıyor. Yakın arkadaşı Rıfat Yüzüak ile Nişantaşı'nda oturan Demet Özdemir ise tadilat bitiminde Koç'un evine taşınacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin