Merve Mutlu
11 Şubat 2021 - 14:24
Gündem

Şimdilerde Maraşlı dizisinde rol alan ve güzel oyuncu Alina Boz ile başrolü paylaşan başarılı aktör Burak Deniz, dizinin fotoğraf çekimleri için kamera karşısına geçmişti. Yakıştırılan dizi çiftinin pozlarının, Burak Deniz'in sevgilisi manken Didem Soydan tarafından kavga sebebi olduğu iddia edilmişti. Soydan'dan bu konuda açıklama geldi.

21-02/11/marasli.png

Dergi için kapak çekimi yapan dizi çiftinin pozlarının, Deniz'in bir süredir beraber olduğu başarılı ve güzel manken Soydan tarafından kıskanıldığı iddiası basına kanıtsız olarak sunulmuştu. Sivri dili ile bilinen Soydan bu iddiaları şu sözlerle reddetti:

"Bir haber çıkıyor ve hani bir satırına kadar bir derece bile doğru olmayan bir haber. Hani şimdi tabii ki dava edilecek bla bla blaama en merak ettiğim şu; kanıtsız haberi nasıl yapıyorsunuz sonra dava edilince araya uzlaştırmacı koyuyorsunuz? Hani anlıyorum haber adı altında yalan dolan yapmaya adınızdan daha fazla alışkınsınız evet ama ben her satırı bakın her kelimesi yalan haber bu da ilkmiş demek ki. Hayır yaratıcı olun bari mesleği (17) senedir modellik olan biri çekim mi kıskanır küçük vizyonlular? İşin tatlılığı şuradan başlıyor tahmin edersiniz ki haberi yapana ulaşmak zor değil hatta bir telefon. Böyle anlarda Facetime... yüzüne yüzüne sormaca. Abi bu hayal gücü ile yaşamak ve bunu ucuz magazin kanallarında harcamak niye? çık aklımdan."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin