Red Bird Lane dizisi için hoş olmayan gelişme!

HBO Max'in deneme bölümü onayı verdiğini duyurduğu psikolojik gerilim türündeki "Red Bird Lane" dizi projesinin geleceği adına olumsuz bir haber geldi!

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru HBO Max'in deneme bölümü onayı verdiğini duyurduğu psikolojik gerilim türündeki "Red Bird Lane" dizi projesinin geleceği adına olumsuz bir haber geldi!

RED BIRD LANE DİZİSİNE ONAY ÇIKMADI!

Dijital yayın platformu, Susan Sarandon'un başrole getirildiği dizi ile devam etmeme kararı aldı. Kısacası Red Bird Lane dizi projesi rafa kaldırılmış oldu.

"RED BIRD LANE" KONUSU VE OYUNCULARI

Sara Gran'ın senaryosunu kaleme alıp, David Slade'in deneme bölümü yönetmen koltuğunda oturduğu Red Bird Lane dizisi, her biri farklı sebeplerle izole bir eve gelen sekiz yabancıyı merkezine alan psikolojik gerilim türünde bir yapım olarak nitelendiriliyordu.

Grubun gizemli ve tesadüfi bir şekilde bir araya gelmesinin ardından birbirine yabancı bu kişiler kendilerini kötülük barındıran ve dehşet verici bir şeyin beklediğini anlarlar.

21-02/10/susan-sarandon-kiersey-clemon-isidora-goreshter.jpg

Dizinin oyuncu kadrosuna Susan Sarandon yanında Kiersey Clemons, Isidora Goreshter, Danny Huston, Ash Santos, Fiana Dourif, Dizzie Harris, Tara Lynne Barr, Crispin Glover, James Urbaniak, Jamie Clayton, Rya Kihlstedt ve Grantham Coleman gibi isimler dahil olmuşlardı.

Warner Bros. Television & John Wells Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Red Bird Lane'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Sara Gran, David Slade, John Wells ve Erin Jontow'dan oluşmaktaydı.

21-02/10/hbo-max-logosu.jpg

Son dönemde yeni dizi projeleri ile adından sıklıkla bahsettiren HBO Max, kimi dizi projesine doğrudan onay verirken, kimisi için ise Red Bird Lane'de olduğu gibi ilk olarak deneme bölümü siparişi verme yöntemini seçiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin