Acun Ilıcalı'dan Exatlon Türkiye Youtubers geliyor!

Yapımcı Acun Ilıcalı'dan yeni bir televizyon hamlesi daha geldi.

Merve Mutlu
07 Kasım 2019 - 15:27
Yeni Bölüm

Daha önce O Ses Türkiye, Survivor, Masterchef gibi sevilen yabancı kaynaklı programları Türkiye'ye uyarlanan ve her programı reytinglerde yüzünü güldüren Acun Ilıcalı bu kez de Exatlon formatını uyguluyor. Türkiye'den youtuberların yer aldığı yarışma çok yakında başlıyor. 

19-11/07/orkun-isitmak.png

7 milyona yakın abonesi ile Youtube Türkiye'nin en çok aboneye sahip olan kanallarından birine sahip olan Orkun Işıtmak'ın sunacağı öğrenilen yarışma programında birçok ünlü isim yer alacak. 

Orkun Işıtmak daha önce katıldığı bir programda "Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun abiyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik'te çekimlere gidicem. Exatlon YouTubers, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." demişti. 

Projesinin bir diğer isminin de Oğuzhan Uğur olduğu Orkun'un, "Oğuzhan Uğur'un tam olarak yarışmacı olduğunu söyleyemem ama bu projede bizimle yer alacak ve çok güzel işler ortaya çıkacak." sözleri ile ortaya çıktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin