Avlu'nun yapımcısından yeni bir dizi geliyor!

Ekranlar yeni bir diziye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
07 Kasım 2019 - 11:34
Magazin

Fox ekranlarında yayınlanan Avlu adlı dizinin yapımcısı olan Limon Yapım yeni bir dizi ile ekranlara renk getirmeye hazırlanıyor. 

19-11/07/limon.png

Filipinler'den uyarlanması planan ve ismi Bir Annenin Günahı olarak belirlenen dizi için hazırlıklar başlıyor. Yüksel Aksu yönetmenliğinde çekilecek olan dizi, ABS-CBN kanalında yayınlanan ve çok sevilen Hanggang Saan dizisinden Türkiye televizyonlarına uyarlanacak. Birçok ülkeye A Mother’s Guilt ismi ile uyarlanan dizi ki sezon ve 108 bölüm sürmüş, 27 Kasım 2017-27 Nisan 2018 tarihlerinde yayınlanmış ve senaryosu ile de dikkat çekmişti. 

19-11/07/hanggang-saan.png

Dizide; kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç nedeniyle işlemediği bir cinayetle suçlanan ve hapse düşen iki çocuk sahibi bir annenin adalet mücadelesini anlatılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin