Keren Bürsin ve Afra Saraçoğlu Limit dizisinde buluşuyor!

İki ünlü oyuncu yeni dizinin kadrosunda bir araya geliyor.

Merve Mutlu
07 Kasım 2019 - 11:00
Magazin

En son Mustafa Kerim Can (MKC) karakteri ile Muhteşem İkili adlı dizide rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'den beklenen yeni dizi müjdesi nihayet geldi. 

19-11/07/kerem-bursin.jpg

Süreç Film imzası ile BeinConnect için hazırlanan yeni gençlik dizisi Limit için adı geçen isimlerden ilki Kerem Bürsin oldu. Çok sayıda başarılı isme teklif götürülen dizi, Aslı Enver, Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi isimler ile hazırlanan Babil dizisinin ardından kanalın ikinci dizisi olacak. 

19-11/07/afra-saracoglu.jpg

Limit dizisinin senaryosu çok gizli tutulurken dizinin diğer bir isminin de en son Kardeş Çocukları dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu olduğu ortaya çıktı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ün yapan Saraçoğlu dizide Bürsin ile rol alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin