Her Yerde Sen final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Fox'un sevilen dizisi ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
07 Kasım 2019 - 09:39
Yeni Bölüm

Başrollerini Demir karakteri ile Furkan Andıç'ın, Selin karakteri ile de Aybüke Pusat'ın canlandırdığı Her Yerde Sen'in ekran macerası sona eriyor. Sevilen dizi final bölümü için artık gün sayıyor. 

19-11/06/her-yerde-sen.jpg

Karga Seven Pictures'ın hazırladığı ve yaz döneminde başlayan romantik komedi türündeki dizi, 20 hafta boyunca izleyici beğenisine sunuldu. Yeni sezonun başlaması ile yeni ve eski diziler karşısında gerileyen dizinin günü de bu düşüş nedeniyle değişerek Cumartesi akşamlarına alınmıştı. Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni'nde "En İyi Romantik Komedi Dizi Ödülü"nü alan diziden erken final haberi geldi. 

Her Yerde Sen final bölümü ne zaman?

19-11/06/her-yrede-sen.jpg

Birbirlerinden habersiz aynı villayı satın alan Demir ile Selin'in eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyan dizide ikili birbirlerine aşık oldular ve kendi engellerine rağmen aşk yaşamaya başladılar. Maceralarına izleyenleri ortak eden ikilinin hikayesi 3 hafta sonra sona erecek. 23 Kasım akşamı yayınlanacak olan 23. bölüm, sevilen dizinin son bölümü olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin