American Horror Story 9. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Redwood Kampı'nda yeni bir dönem başlıyor! American Horror Story: 1984 isimli 9. sezonun yeni bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı ve konusu...

FX'in ödüllü korku antolojisi "American Horror Story"nin "American Horror Story: 1984" ismiyle lanse edilen 9. sezonu geçtiğimiz hafta "The Lady in White" bölümüyle devam etti.

AMERİCAN HORROR STORY 9. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ryan Murphy & Brad Falchuk ikilisinin arkasında olduğu; yeni sezon hikayesi Halloween, 13. Cuma gibi korku klasiği filmlerden esinlenen American Horror Story bu sezon izleyicisini 1980'li yıllara götürüyor. 14 sene önce büyük bir katliamın yaşandığı Camp Redwood'un kapılarının 1984'te tekrar açılmasıyla birlikte tarih tekerrür ediyor.

Yayınlanan son bölümde; Redwood Kampı'nın gizli kalmış bir sırrı daha açığa çıkar. Hayatta kalanlar yolda kalmış bir otostopçuya yardım ederler.

19-11/06/the-final-girl-ahs.jpg

AMERICAN HORROR STORY 9. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Liz Friedlander'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.46 reyting oranı ve 1.05 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezonun en düşük reytingi ortaya çıktı.

Sezon 9 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü önümüzdeki hafta 13 Kasım'da ekranlarda olacak. American Horror Story'nin 10. sezon onayının bulunduğunu da hatırlatalım.

AMERICAN HORROR STORY 9. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

American Horror Story: 1984; Adam Penn'in senaryosunu kaleme alıp, Gwyneth Horder-Payton'ın (The Walking Dead, 9-1-1) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "Rest in Pieces" ile 06 Kasım 2019 Çarşamba akşamı FX ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Bölüm, aynı zamanda FX Türkiye ekranlarında 07 Kasım 2019 Perşembe 23:30 ve 08 Kasım 2019 Cuma 01:10'da takip edilebilir.

19-11/06/ahs-9x08-foto.jpg

AMERICAN HORROR STORY 9. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Redwood Kampı'nda yeni bir dönem başlatacak ölümcül bir üçlü ortaya çıkar. Eski danışmanlar ise umutsuz bir şekilde tarihin tekerrür etmesini engellemeye çalışır.

"American Horror Story" (FX) 9. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin