American Horror Story 10. sezon onayını aldı!

FX kanalının antoloji türündeki korku dizisi American Horror Story henüz sekizinci sezonu başlamadan 10. sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
03 Ağustos 2018 - 23:15
Kültür Sanat

Son dönemde korku severlerin açlığını dindiren dizilerden "American Horror Story" ekran serüveninde yedi sezonu devirirken, 8. ve 9. sezon onaylarını önceden cebine koymuştu.

12 Eylül'de prömiyerini gerçekleştirecek sekizinci sezon "American Horror Story: Apocalypse" için geri sayım sürerken FX Network CEO'su John Landgraf'tan dizi hayranlarını sevindirecek bir açıklama geldi.

AMERICAN HORROR STORY 10. SEZON MÜJDESİ GELDİ!

Landgraf, Deadline'a verdiği röportajda Ryan Murphy'nin kendilerinden 10. sezon isteğinde bulunduğunu ve bu isteği seve seve yerine getireceklerini dile getirdi.

Peki, 10. sezon dizinin son sezonu mu olacak?

18-08/04/ahs-apocalypse.jpg

Landgraf bu soruyu "Bilmiyorum" şeklinde cevaplarken Ryan ve çalışma arkadaşlarının antoloji türündeki dizi için yeni hikayelerle geldikleri takdirde durumu yeniden değerlendireceklerini ifade etti.

Landgraf yaklaşmakta olan sezon için ise "Şu an prodüksiyonu süren sekizinci sezon harika ve çılgın bir sezon olacak. Dizi hayranlarının bu sezonu çok seveceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

AMERICAN HORROR STORY 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

20th Century Fox TV yapımcılığında; Murphy ve Brad Falchuk yaratıcılığında hazırlanan American Horror Story'nin yeni sezonu 12 Eylül'de FX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Sarah Paulson, Jessica Lange, Kathy Bates, Evan Peters, Adina Porter, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Leslie Grossman ve Billie Lourd gibi tanıdık isimlerin yanında Joan Collins gibi yeni yüzler de karşımızda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin