Perihan Savaş'tan Çukur dizisi ile ilgili merak uyandıran sözler: Kalan sağlar bizimdir!

Show Tv ekranlarının en çok konuşulan dizisi Çukur'un başrol oyuncularından birisi olan usta isim Perihan Savaş dizinin gelecek sezonu ile ilgili ilgi çekici açıklamalarda bulundu!

Nurşah
03 Ağustos 2018 - 16:49
Magazin

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisi olan Çukur'da yer alan usta oyuncu Perihan Savaş, verdiği bir röportajda dizi ile ilgili merak edilen soruları cevaplandırdı... İşte o röportajın can alıcı noktaları!

 

18-08/03/perihan-savas-cukur-yeni-sezon.jpeg

"Kalan sağlar bizimdir..."

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan genç isimlerin çalışma azmi ve yeteneklerini oldukça beğendiğini ifade eden usta oyuncu, Çukur'un nefes kesen sezon finali bölümünün ardından yeni sezona nasıl bir başlangıç yapılacağına ilişkin soruya "Kalan kaldı, kalan sağlar bizimdir diyeceğiz. Birazcık sürpriz olacak." yanıtını verdi...

Tüm bunların yanında ülkenin sevilen oyuncularından olan ve önümüzdeki dönemde yeni bir sinema filmi ile karşımıza çıkacak olan Meryem Uzerli ile ilgili de şu açıklamalarda bulundu:

Meryem Uzerli iyi bir oyuncu ama önce Türkçeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne olursun şu diksiyonunu düzelt! Hürrem değilsin sen. Muhteşem Yüzyıl’da güzel kaldırdı tamam ama sonra bitti. Ben onun yerinde olsam giderim Türkçeyi öğretin diye insanların elini ayağını öperim yani

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin