Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un yerine yeni bir oyuncu mu geliyor?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Yasak Elma'da Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut yerine yeni bir oyuncu ile mi anlaşıldı? Şok iddia hakkındaki detaylar haberimizde!

Nurşah
03 Ağustos 2018 - 16:27
Magazin

Geçtiğimiz aylarda set çalışanına yönelik tacizde bulunduğu iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut'un Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda yer alıp almayacağına dair belirsizlik hala geçerliliğini koruyor... Şu sıralar pek çok köşe yazarının ele aldığı konu ile ilgili son gelişmeler haberimizde!

 18-08/03/talat-bulut-yasak-elma-ayrildi-mi.jpg

Cengiz Semercioğlu dün köşesine taşıdığı durum ile ilgili şu yorumu getirmişti:

Savcının kararına göre yeni oyuncu arayışına gireceğiz” demişler. Adli tatil 31 Ağustos’ta bitiyor, o zamana kadar bu davada savcı kararı çıkmaz.  Dizinin çekimleri de ağustosun son haftası başlayacak, nasıl olacak o zaman? Ben söyleyeyim... Talat Bulut’un yerine çoktan oyuncu arayışına girdiler bile...  Hatta resmi teklif götürdükleri oyuncuları bile biliyorum.

18-08/03/serhan-yavas-yasak-elma.jpg

Tüm bu belirsizliklerin yanında medya kulislerinde, Talat Bulut'un yerine son olarak Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Seni Kimler Aldı adlı dizide kendisini gösteren Serhan Yavaş'a teklif götürüldüğü söylentileri dolaşıyor. Sosyal medyada da Yasak Elma dizisinde rol alacağı konuşulan isim hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin